Reacties voor: Spotify geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

De Spotify-app is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het beeld van de applicatie is dus niet langer uitgerekt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Het duurt allemaal zo lang die optimalisaties. Er zijn nog zoveel apps die geüpdatet moeten worden, zelfs nu bijna 3 maanden na de release. Een app als Mobiel Bankieren van ING zou met een update komen waar de aanpassing bij zit (ze zijn bezig met compleet redesign, werd hier vermeld in een artikel paar weken geleden) en die zou ‘zeer binnenkort’ verschijnen, maar dat duurt nu ook al bijna drie weken.

  2. We zijn tegenwoordig zo gewend dat alles razendsnel gaat…kom op, als het nou niet werkt zeg ik ja maar geef die mensen wat tijd zeg.

    Daarnaast moet alles ook nog even door de Apple molen heen…wat verwacht je van ze?

  3. Ziet er goed uit. De nieuwe Soundcloud update van vandaag ben ik nog contenter mee: eindelijke weer nummers toevoegen aan playlists vanuit de app en ook 6 optimalisatie.

  4. Origineel geplaatst door houtjes:
    Daarnaast moet alles ook nog even door de Apple molen heen…wat verwacht je van ze?

    Ik verwacht van banken, die toch een aardig budget hebben, sneller optimaliseren dan bijv. een app als Marktplaats 😉

  5. Misschien is marktplaats een heel slecht voorbeeld, daar is namelijk heel erg veel budget (onderdeel van eBay).

    Maar het valt inderdaad wel op hoe lang het duurt voordat apps geupdate worden naar het nieuwe formaat.. Maar bij grote bedrijven is er natuurlijk veel meer nodig voor je iets Live gaat zetten itt bv Word-On.

    Wat betreft deze update, een heel stuk overzichtelijker nu in volledige resolutie.

  6. Origineel geplaatst door Martijn: Misschien is marktplaats een heel slecht voorbeeld, daar is namelijk heel erg veel budget (onderdeel van eBay).

    Da’s waar! Nou bijvoorbeeld thuisbezorgd dan 😉

    Maar ik snap dat een app voor bankieren wel iets moeilijker is.

  7. Ik vind dit eigenlijk wel de grap van de eeuw. Bij Spotify is er een topic waar mensen zich lange tijd hebben beklaagd over de uitblijvende update, er zou namelijk een compleet nieuwe interface en landscape modus voor de iPhone 6 Plus komen. Juist, dit was echt een simpele optimalisatie zonder nieuwe functionaliteit!

  8. Origineel geplaatst door houtjes
    We zijn tegenwoordig zo gewend dat alles razendsnel gaat…kom op, als het nou niet werkt zeg ik ja maar geef die mensen wat tijd zeg.
    Daarnaast moet alles ook nog even door de Apple molen heen…wat verwacht je van ze?

    Begrijpelijk, maar de app makers wisten al maanden van te voren dat de apps aangepast moesten worden.

  9. Origineel geplaatst door Veronica
    Begrijpelijk, maar de app makers wisten al maanden van te voren dat de apps aangepast moesten worden.

    Nee hoor. De nieuwe schermformaten zijn pas bekendgemaakt bij de aankondiging van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Dat is nog maar vier maanden terug.
    iOS 8 is wel eerder aangekondigd, maar daar is niets gezegd over nieuwe schermformaten (en vooral: exacte specificaties)

  10. Nam 1 maand gratis proefabonnement op Premium maar er werd wel gewoon €12 nogwat afgeschreven. Kan nu echt nergens vinden hoe en waar ik me moet afmelden… Iemand?

  11. Origineel geplaatst door peter: Nam 1 maand gratis proefabonnement op Premium maar er werd wel gewoon €12 nogwat afgeschreven. Kan nu echt nergens vinden hoe en waar ik me moet afmelden… Iemand?

    Gewoon je bank bellen en zeggen dat er onterecht is afgeschreven, betaling terug laten boeken en verdere incasso blokken. Succes

  12. En wanneer komt @iCulture met een update ??? :p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.