Reacties voor: Spotify maakt iPad-app een stuk veelzijdiger dankzij Split View

Spotify maakt op de iPad nu eindelijk gebruik van de mogelijkheden voor multitasking. De Spotify-app voor iPad werkt nu met Split View en Slide Over, zodat je de app kan gebruiken naast een andere app die multitasking ondersteunt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Gisteravond dacht ik nog: Spotify is wel erg traag met split view toevoegen aan de app. Misschien toch maar overstappen..

    Heb ik gedaan en vandaag komen ze hier mee. 🤣 Maar moet zeggen, Apple Music is echt een verademing. Meer albums zijn compleet, waar bij Spotify nummers op een album kunnen ontbreken. Slimme afspeellijsten en zelf muziek toevoegen wat vervolgens gewoon te streamen is zijn erg fijne functies.

  2. @Ro: Grappig van dat nummers ontbreken. Kom dat zelf meer tegen op apple music. Dan zijn bepaalde nummers in een album alleen beschikbaar als je het album koopt in itunes. Ook worden soms opgeslagen albums ineens bijgewerkt, dan mis je bijv. 1 nummer daarvan en kom je die in een verzamelalbum (die in je album lijst is verschenen) tegen. Of laatst stond PJ – Ten twee keer in mijn lijst. De nummers verdeeld over de twee. Super irritant. Daarom toch maar weer spotify, alleen hebben zij die bibliotheek net weer verziekt met die nieuwe indeling.

  3. Origineel geplaatst door John Doe
    @Ro: Grappig van dat nummers ontbreken. Kom dat zelf meer tegen op apple music. Dan zijn bepaalde nummers in een album alleen beschikbaar als je het album koopt in itunes. Ook worden soms opgeslagen albums ineens bijgewerkt, dan mis je bijv. 1 nummer daarvan en kom je die in een verzamelalbum (die in je album lijst is verschenen) tegen. Of laatst stond PJ – Ten twee keer in mijn lijst. De nummers verdeeld over de twee. Super irritant. Daarom toch maar weer spotify, alleen hebben zij die bibliotheek net weer verziekt met die nieuwe indeling.

    Haha inderdaad grappig dat je het andersom ervaart. Gelukkig kun je, als er nummers ontbreken, deze zelf downloaden en eraan toevoegen. Deze optie heeft Spotify niet.

  4. Ik ben van apple music overgestapt naar spotify omdat er telkens ongevraagd onbekende albums tussen mijn opgeslagen albums kwamen te staan.
    Vaak albums die ik niet eens kende en waar ik nooit naar geluisterd heb.
    Vond dat na een tijdje zeer irritant en moest die albums telkens verwijderen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.