Reacties voor: Spotify in gesprek met Apple over Siri-ondersteuning

Spotify zou in gesprek zijn met Apple over Siri-ondersteuning. Daarmee wordt het mogelijk om met Siri-opdrachten de muziek van Spotify af te spelen. Het komt op een opvallend moment: net nu de mededingingsautoriteiten zich over de zaak buigen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Siri zal mij een worst wezen. Offline opslaan en afspelen op de Apple Watch is iets wat ik echt mis bij Spotify tov Apple Music!

  3. Wat mij betreft een zeer welkom. En uiteraard offline op de Apple Watch.

    Ik prefereer Spotify toch boven Apple Music. Mede door Spotify Connect op mijn apparaten.

  4. Erg welkom, zeker voor gebruik in de auto bijvoorbeeld. Maar ik vraag me nog altijd af of de uitspraken van Spotify wel kloppen. Waar is bijvoorbeeld de ondersteuning voor Siri Shortcuts? Dat kunnen ze toch gewoon toevoegen?

  5. Spotify connect rules! Kan apple wat van leren. Zonder zo’n functionaliteit komt apple music er hier niet in.

  6. @Koentje: Apple had al Airplay vóór Spotify überhaupt een ding werd…

  7. Origineel geplaatst door Koentje
    Spotify connect rules! Kan apple wat van leren. Zonder zo’n functionaliteit komt apple music er hier niet in.

    AirPlay is er toch? Werkt hetzelfde. Zelfde beestje ander naampje.

  8. Bij mij is Apple gewoon iets te laat hiervoor…
    Ik ben aardig mijn Amazon Echo speakers aan het uitbreiden thuis, bijna iedere kamer heeft er minimaal één staan nu. Engelstalig, dat wel, maar daar wen je snel aan. Ook nog eens leerzaam voor de kinderen.

    Als Apple 2 jaar geleden gewoon Spotify had aangeboden op de homepod, was het huis nu waarschijnlijk voorzien van Homepods.

    Achteraf ben ik blij, want de integraties bij Amazon gaan veel verder. Volvo on call, als skill geinstalleerd.
    “Alexa, tell Volvo on call to start climate control”. In de winter verwarmt hij de auto en in de zomer koelt hij de auto voor! Ideaal! Ik wil niet meer zonder.
    De auto moet uiteraard wel voorzien zijn van de optie Volvo on call en daarnaast voorzien zijn van mogelijkheid om de auto op afstand te verwarmen (standkachel) of te koelen (iedere PHEV bij Volvo, of als optie de Remote start optie).

    Daarnaast heeft Alexa ook een skill voor HomeWizard Link (Apple nog niet), daarmee bedien ik iedere lamp, of aangesloten stekkerblok remote. Ideaal!
    Met de Apple ecosystem was ik nu veel minder ver geweest in home automation.

  9. Laat ze eerst eens AirPlay 2 ondersteunen op de Mac! Wanneer ik nu Spotify op mijn Mac gebruik icm met AirPort Express dan moet ik alle audio naar mijn AP streamen i.p.v. alleen Spotify… met als bijwerking dat al het andere geluid (nieuw mailtje, Apple, etc) ook mee wordt gestreamd!

  10. Hopen dat ze Siri gelijk toegang geven tot AirPlay 2.

  11. Origineel geplaatst door MacSjaak
    Laat ze eerst eens AirPlay 2 ondersteunen op de Mac! Wanneer ik nu Spotify op mijn Mac gebruik icm met AirPort Express dan moet ik alle audio naar mijn AP streamen i.p.v. alleen Spotify… met als bijwerking dat al het andere geluid (nieuw mailtje, Apple, etc) ook mee wordt gestreamd!

    AirFoil aanschaffen en probleem opgelost!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.