Reacties voor: Spotify profiteert van extra groei door Apple Music

Spotify is sneller gegroeid sinds Apple Music beschikbaar is. De dienst is blij dat Apple streaming onder de aandacht van een groot publiek heeft gebracht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Nog steeds spotify-gebruiker..

  2. @Steve: Ik ben ook nog steeds een Spotify-gebruiker, weliswaar via de KPN. Het gaat mij om het muziekaanbod en dat is bij Spotify zodanig groot, dat ik geen aanleiding heb om naar een andere muziekdienst over te stappen.

  3. Ik hou het bij Deezer (betaald) Alleen al vanwege het gemis van Chromecast support bij Apple music zou ik niet overstappen. Mensen hebben het altijd over Spotify maar Deezer is zeker net zo fijn, en ik heb de indruk dat het net even wat mooier klinkt dan Spotify maar kan ook psycho akoestiek zijn, maar in mijn beleving klinkt het net wat voller, bovendien ziet de album art bij Deezer er het mooiste uit als je de TV erbij aan hebt staan.

    Google Play Music vond ik trouwens ook niet verkeerd, maar Google (en Apple) die zijn zo enorm groot, dan betaal ik toch het liefst een tientje pm. aan een veel kleiner bedrijf.

  4. Ik denk dat Spotify zich nog netjes uitdrukt, maar de werkelijke reden van aanwas niet alleen is dat Apple het streamen meer gepromoot heeft, maar dat heel veel mensen teleurgesteld zijn in Apple Music en daardoor naar Spotify zijn overgestapt. Is gewoon een veel betere muziekdienst!

  5. Ik ook Spotify gebruiker heb apple music voor 3 maanden geprobeerd vind het niks, ondanks dat er nog genoeg bugs in zaten muziek die niet toegevoegd werd aan de afspeellijsten enzo.
    Maar goed dat zal wel opgelost zijn ook de hele interface vond ik niks, maar dat blijft persoonlijk uiteraard.

  6. @Tjeu: Helemaal mee eens Tjeu, heb ook Deezer gekozen na een intense vergelijking tussen alle diensten vorig jaar. Ze hebben een net wat betere geluidskwaliteit op HQ, maar ik kan me voorstellen dat je dat alleen hoort op goede apparatuur. Verder is de selectie net zo goed als Spotify and vind ik hem net wat fijner in gebruik.

  7. Net overgestapt van Spotify naar Deezer. Zeer tevreden. Apple music is nog lang niet volwassen.

  8. Ik blijf sowieso bij Spotify hangen.
    Door allerlei kortingen en de overgang van HI naar KPN betaal ik 20€ voor 4G 10gb data, 100sms/bel en krijg ik daarbij gratis Spotify premium.

    Een betere deal kan ik tegenwoordig nergens vinden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.