Spotify design update voor Home en Zoeken tabblad in 2023

Reacties voor: Spotify geeft startscherm een make-over, nu ook met muziekpreviews

Spotify's Home-tabblad krijgt een make-over. Met een nieuwe TikTok-achtige weergave krijg je previews te horen van muziek, nog voordat je op afspelen tikt. Je kunt er ook filteren op podcasts en andere content.

Reacties: 11 reacties

  1. Ik snap werkelijk niet waarom mensen spotify gebruiken. Slechte geluidskwaliteit en de app is een ramp na integratie van podcasts.

  2. @RedBeard: Ik gebruik het omdat het aanbod vele malen beter is dan Apple Music of andere aanbieders. Het gemak is groter, AM vind ik maar een logge app en niet echt gebruikersvriendelijk.

  3. Spotify app is echt een ramp. Ik heb deze nieuwe lay-out al een tijd en het echt een drama! ik wil terug naar het o overzicht van mijn dagelijkse playlists, aanbevelingen, nieuwe muziek etc.

    Na ruim 14 jaar op Spotify, echt aan het overwegen of af te stappen op apple music of youtube music.

  4. @RedBeard: heb Spotify inderdaad een paar maanden gebruikt- zat toenertijd bij mijn KPN abonement inbegrepen. Vond het een ramp. Ook vanwege eigen CD’s (heb nogal wat singles met andere (live-) versies en bootlegs). Toen kwam Apple Music, waren die twee problemen meteen opgelost 😂

  5. Origineel geplaatst door Sjefke
    @RedBeard: Ik gebruik het omdat het aanbod vele malen beter is dan Apple Music of andere aanbieders. Het gemak is groter, AM vind ik maar een logge app en niet echt gebruikersvriendelijk.

    Aanbod beter? Ik heb juist de omgekeerde ervaring. Aanbod is veel ruimer op Apple Music. Daarnaast is er de mogelijkheid om een keer bij een bootleg of free release deze van SoundCloud te halen en toe te voegen aan de Apple Music bibliotheek. Alles op 1 plek, hoge kwaliteit en nieuwste innovaties kun je allemaal eerder vinden bij Apple Music dan Spotify

  6. Dit voorspelt niet veel goeds. Heb sinds kort ook Apple Music (eerst proef abo en nu Apple One) en moet eerlijk zeggen ben zeer onder de indruk van zowel het aanbod als geluidskwaliteit.

  7. Ik vind dit al irritant bij de streamers. Als ik snel door de lijst wil scrollen, is dat lastiger omdat er altijd eerst een preview start. Is dit dus ook uit te zetten? Ik heb een abonnement op Spotify, dus ik hoop dat ik het weer op standaard kan zetten.

  8. In mijn jeugd veel cd’s gehad; later MP3’s. Die heb ik nog allemaal en staan al dan niet geript op de computer en iPhone.
    Het voelt fijner om de muziek zelf “in bezit” te hebben.

    Spotify heeft voor mij één belangrijk voordeel tov AM: hij stelt zelf playlists samen op basis van eerdere luisterervaringen.
    Op die manier ontdek ik binnen mijn genre nog steeds nieuwe singels.
    Een tijdje AM op proef gehad. Hier lukte dat niet mee.
    Meer dan een jaar geleden. Misschien ook al veranderd?🤔

  9. @Gert: enorm verbeterd. AM beweegt met je mee en heeft meerdere playlists voor je interesses. Spotify blijft juist hangen in de bubbel waarmee je ooit gestart bent.

  10. Apple Music is en blijft de fijnste muziekaanbieder. Helemaal met de app Miximum wat een genot is deze app. Je kan werkelijk alles met de afspeellijsten uit Apple Music. Beslist een aanrader. Veel luisterplezier.

  11. Ik was TOT vandaag heel erg blij met mijn Spotify. De nieuwe opmaak is echt een regelrechte ramp!!! Je wordt overdonderd met geluid en film waar ik niet om vraag! Totaal overprikkelend!

    En ik kan niet eens meer mijn laatst beluisterde podcast terug vinden. Ik moet de hele podcast jaren door af scrollen om de juiste aflevering te vinden. Wat is het voor gebruikersvriendelijkheid??! Over de nieuwe opmaak is TOTAAL niet nagedacht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.