Reacties voor: ‘Spotify moet muziekaanbod voor gratis gebruikers beperken’

De muziekdienst is bereid om het aanbod aan nieuwe muziek te beperken voor de gratis gebruikers. Hiermee hopen zij dat de 70 procent wat er wordt afgedragen aan de artiesten, niet hoeft te worden verhoogd.
Thijs van Nieuwenhuizen -

Reacties: 9 reacties

  1. als spotify het nou zou toelaten dat je muziek kan uploaden zou dat top zijn, net zoals andere muziek diensten toelaten.
    Maar zolang dat niet kan blijf ik waarschijnlijk bij apple music, ook al haat ik dat ook door mn in de war gegooide playlists.

  2. Spotify moet lekker stoppen met hun gratis model. Ik ben bang dat ze er anders namelijk niet bovenop komen in hun strijd met de concurrentie en alles bepalende platenmaatschappijen.

    Het is elke euro dubbel en dwars waard, helemaal met het family-abonnement. Als je muziek wilt luisteren, ga je daar maar gewoon een paar euro voor betalen.

  3. @Borgqueenx: Wat bedoel je met uploaden?
    Je kan je eigen muziek naar Spotify zetten (lokaal), daarna synchroniseren met je iPhone/iPad en offline beluisteren.

  4. @Alex T: Dan zal het merendeel zonder moeite naar YouTube gaan of de muziek simpelweg illegaal downloaden.

  5. Volledig aanbod alleen voor Premium. Alleen dan kan Spotify blijven bestaan!!

  6. Origineel geplaatst door Jordy
    @Alex T: Dan zal het merendeel zonder moeite naar YouTube gaan of de muziek simpelweg illegaal downloaden.

    Prima. Heeft Spotify helemaal niks mee te maken. Ze zijn er niet om de muziekindustrie te redden…

  7. Spotify is elke cent dubbel en dwars waard. En in mijn beleving nog steeds veel gebruiksvriendelijker als Apple Music.

  8. Het is schandalig dat het voor streamingdiensten is toegestaan om exclusieve deals te sluiten met artiesten waardoor andere streamingplatforms onvolledige muziekassortimenten hebben. Beyoncé’s album “Lemonade” is bijvoorbeeld al sinds de release (4maanden) nog steeds niet verkrijgbaar op Spotify, wel op het o-zo falende Tidal! Dit is vuil werk want uiteindelijk lijden de consumenten eronder en maximaliseren bedrijven hun winst/marktaandeel. Het gaat niet om kwaliteit, maar kwantiteit. Shame on you Tidal, Spotify, Apple Music,…

  9. @Hmfm: Mis je echt iets aan het album van Beyoncé? Van mij mag al haar werk van Spotify af. En verder kan je beter zeggen: shame on you platenbazen. Want dat zijn de schurken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.