Reacties voor: ‘Automodus Spotify krijgt stembediening en grotere knoppen’

Gebruik je Spotify vaak in de auto? Spotify werkt nu aan een automodus, zodat de app veiliger te gebruiken is. De eerste test op Android laat zien hoe dit eruit ziet, maar er wordt ook gewerkt aan een iOS-versie.

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb de autoversie al op mijn iPhone

  2. Ik kreeg vandaag verschillende meldingen(uitleg + toegang tot locatie) over het gebruik van automodus op mijn IPhone 7plus iOS 11 beta 2. Maar bij her gebruiken in de auto, kreeg ik nog steeds de oude layout van de app!

  3. Maar de 1 biljoen dollar vraag is………

    Gaat dat ding nu eindelijk eens in landscape?

  4. Ze zouden eens tijd moeten steken in de Carplay app of ben ik de enige met slechte (gebruiks)ervaring hierin?

    Even eenvoudig muziek opzoeken lijkt bv al niet te doen.

  5. Ik kreeg gisteren ineens de CarPlay functie op Mn scherm (iPhone 7 plus). Het is nu weer verdwenen. Zag er bij hetzelfde uit als de Android versie.

  6. Zit ik in de auto, zeg ik “siri, start spotify”, krijg ik als antwoord dat dat niet kan tijdens t rijden.
    Hoop dat dat ook anders wordt

  7. @Mike: Heb hetzelfde hoor, maar dat heb ik met de gehele CarPlay toestand… mogen nu toch wel eens wat meer apps toelaten. Daarbij heb je op de radio’s ook gewoon een handrem-signaal. Des noods dat ze via die optie extra apps kunnen ontgrendelen of wat dan ook…

    Ik heb regelmatig met Spotify dat hij het nummer niet start enzo.. dan moet ik de app afsluiten op de telefoon, opnieuw openen en dan handmatig het nummer aanzetten, daarna werkt het via de radii/CarPlay pas goed..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.