Reacties voor: Spotify-app krijgt equalizer en ontdekfunctie

Spotify voor iOS heeft een equalizerfunctie gekregen om de klank van muziek te verbeteren en met de nieuwe Discover-functie vind je nog sneller nieuwe muziek.
Lees het complete artikel → Spotify-app krijgt equalizer en ontdekfunctie
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. EIN-DE-LIJK 🙂

  2. Volgens mij is de ontdek-functie niet nieuw (zie ook release-note), maar wordt slechts aangegeven waar deze tegenwoordig te vinden is. Na de laatste grote update was hij van het hoofdmenu naar bladeren verdwenen, iets waar ook ik hem pas na het raadplegen van een Spotify-forum terugvond.

  3. Bij mij is de update van Spotify dramatisch mislukt. Spotify wilde niet meer opstarten na update. Na rebooten van iPhone is het icoontje helemaal weg. Spotlight vindt Spotify niet meer, maar bij App Store krijg ik een open button, alsof Spotify nog op de telefoon staat.

    Iemand ideeën of tips?

  4. Origineel geplaatst door Joop
    Bij mij is de update van Spotify dramatisch mislukt. Spotify wilde niet meer opstarten na update. Na rebooten van iPhone is het icoontje helemaal weg. Spotlight vindt Spotify niet meer, maar bij App Store krijg ik een open button, alsof Spotify nog op de telefoon staat.
    Iemand ideeën of tips?

    Heb ik ook een keer gehad, alleen toen met FOXsports. Weet niet of je gekailbreakt toelstel heb, maar daar lag het toen bij mij aan waarschijnlijk. Toen ik jailbreak had verwijderd was ie er gewoon weer

  5. Volgens mij is de meest gevraagde functie toch landscape op iPhone…

  6. Sorteren is nog steeds niet mogelijk in afspeellijsten. Altijd het nieuwste onderaan. Waardeloos 🙁

    Heb de laatste versie en zelf een herinstalatie.

  7. De vraag is wat je aan een equalizer hebt als je weet dat toch alle muziek juist is afgestemd m.b.t. EQ.

    Verder is Spotify wel goed bezig zo. In het begin voelde het allemaal een beetje beta, maar sinds de 2.0 update is het echt een heerlijke service. Eigenlijk zit ik nog wel te wachten op de geüpdate iPad versie.

  8. @Frank: Als je enigszins fatsoenlijke speakers, oordopjes etc. hebt, is een EQ inderdaad overbodig. Maar op een laptop of rechtstreeks uit je telefoon wordt het geluid via de ingebouwde speakers bijvoorbeeld een stuk beter als je alles behalve de bastonen flink dempt.

  9. Origineel geplaatst door H.
    Heb ik ook een keer gehad, alleen toen met FOXsports. Weet niet of je gekailbreakt toelstel heb, maar daar lag het toen bij mij aan waarschijnlijk. Toen ik jailbreak had verwijderd was ie er gewoon weer

    Hmm, nee geen jailbreak bij mij.

  10. Hmm een equalizer, praktisch als je flut dopjes hebt maar wil je genieten van muziek kan je beter er iets meer dan 15,- aan uitgeven en proberen het laatste beetje uit de kleine speakertjes te persen. (als je toch een telefoon koopt a 600+ koop dan ook dopjes van minimaal 50 als je veel muziek luistert)

  11. Geld dit ok voor de OSX versie ?

  12. Ontdekfunctie zat er inderdaad al in. Ze kunnen zich beter richten op de nieuwe iPad app zodat ik alle functies kan gebruiken die nu op desktop en iPhone beschikbaar zijn. Duurt veel te lang!

  13. Grappig dat velen sommigen hier het nut van een EQ bagatelliseren terwijl het by far de meest gewenste functie is die gebruikers wensten.

    Lekker opscheppen over dure dopjes en installaties 🙂

    Ik heb Apple’s EarPods en vind een beetje meer bass daarvoor echt fijn.

    Als ik daarentegen naar mijn audio installatie stream wil ik hoogste kwaliteit van Spotify en geen EQ.

    En sommige albums zijn zo slecht qua geluidskwaliteit dat ik dat wil kunnen beïnvloeden. Daar helpen duurdere dopjes en installaties namelijk niet.

    Ik ben blij met deze ontwikkeling 🙂

    En je hoeft de EQ niet te gebruiken als je dat niet wilt.

    Spotify heeft scheepsladingen gebruikers blij gemaakt. En blije gebruikers zijn erg belangrijk voor een bedrijf.

  14. Mooie app, maar helaas ontbreekt nog altijd de veelgevraagde optie om het cachegeheugen te wissen. De enige manier daarvoor is nu nog de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

  15. Ik vroeg me al af wanneer de equalizerfunctie officieel in de app werd gezet. Via jb kon je al ‘controls for spotify’ installeren en had je bij instellingen een submenu ’employee’ waaronder de EQ in diverse verschijningen de afgelopen tijd werd ondergebracht. Mooi dat ze de huidige versie overeind hebben gehouden.

    Met betrekking tot het nut van een EQ: ik heb zelf redelijke oordopjes van Philips van ca €40. Zet een flinke bas in, maar soms bijvoorbeeld met gitaarmuziek wil je dat niet. Dan biedt deze EQ uitkomst door de bas wat af te vlakken en het hoog (trebble) wat op te krikken.

  16. Wat ik maar niet kan snappen is dat er nog steeds niks is gedaan aan de hopeloos achterop hinkende ipad app…

    Ik kan nog steeds niet aan ‘your music’ op mijn ipad…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.