Reacties voor: Zo ziet de AirTag eruit, volgens een accessoiremaker

Kan best kloppen
Van de AirTag hebben we tot nu toe alleen concepten en tekeningen gezien, maar er zijn nog weinig voorbeelden hoe je zo'n accessoire in het dagelijks leven gaat gebruiken. Accessoiremaker Spigen laat het zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Leuk voor in je oorlellen…

  2. Accessoire makers, ja die kennen we. Dezelfde zeker die al hoesjes en screenprotectors hadden voor de iPhone se met full screen 😂

  3. Liever wat tile doet, een gat erin. Straks slijt zo een accessoire verlies je je tag. Nou ja kun je m wel terug vinden 😆

  4. Ik ben blij dat steeds meer fabrikanten ervoor kiezen om “Nep leer” van goede kwaliteit te bieden.

  5. Kan niet wachten op de AirTag van Apple. Dan kan ik ‘m op mijn AirPods case plakken. Haha XD

  6. Laat die airtag maar komen. Bestel er gelijk een stuk of vier. Twee voor in elk van mijn auto’s. Goedkope tracking😝. Daarnaast een voor aan een tas of andere spullen.

  7. Eindelijk kan de hond ook mee in het Apple eco systeem 😜

  8. @Gonny van der Zwaag | iCulture.nl: Houd het zelf graag bij de producten van Apple zelf. Daarnaast wilde ik er ook wel mee zeggen dat het tracken van AirPods nu niet echt bepaald is wat je er van zou verwachten (zeker van Apple). Het pas echt zichtbaar zijn wanneer de case wordt/ is geopend.

  9. Origineel geplaatst door Vincent
    Eindelijk kan de hond ook mee in het Apple eco systeem 😜

    Er gaat er echt meteen eentje aan de halsband van de hond, ideaal. En eentje in de auto. En eentje aan het hoofd van mijn vriend, want die zou dat zelfs nog kwijtraken.

  10. @Gonny van der Zwaag | iCulture.nl: ja ze zijn mogelijk straks ook aanmerkelijk duurder en ik denk dat je qua telefoon ook aan Apple zit met de tag . Jij hebt al tile, zou het als ik jou was bij 1 merk houden anders wordt het rommelig. Op twee plekken moeten kijken. En je tiles weg doen is ook zonde.

  11. Origineel geplaatst door Leo
    @Gonny van der Zwaag | iCulture.nl: ja ze zijn mogelijk straks ook aanmerkelijk duurder en ik denk dat je qua telefoon ook aan Apple zit met de tag . Jij hebt al tile, zou het als ik jou was bij 1 merk houden anders wordt het rommelig. Op twee plekken moeten kijken. En je tiles weg doen is ook zonde.

    Maar andere trackers mogen dadelijk toch, of misschien nu al, gebruik maken van het “zoek mijn”-platform/netwerk. Weet niet of tile daarin meegaat, maar als ze dat doen heb je alsnog aan 1 app voldoende. Dan hoeft het niet rommelig te worden.
    Of heb ik dat niet helemaal goed begrepen?

  12. Ik vind dit vergeleken met het simpele strakke design van Tile maar lelijk en lomp.

  13. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag | iCulture.nl
    @Vin: Wat mis je dan bij de huidige trackers? Ik ben best enthousiast hoor, dat ik straks niet meer van Tile afhankelijk ben. Maar ik vind wel dat Apple dan nog met wat unieke eigenschappen moet komen.

    Belangrijkste betere eigenschap uit de geruchten rondom AirTag is voor mij toch wel dat je de locatie in augmented reality zou moeten kunnen zien. Ik loop nu toch nog af en toe, met mijn Chipolo, te zoeken waar ze liggen. Je moet redelijk dichtbij staan om te verbinden en dan te laten piepen. Het is veel fijner als je gewoon kunt kijken door je camera van de telefoon en er dan een bolletje staat met de preciezere locatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.