Reacties voor: Speelgoedmakers gaan zich richten op ‘Appcessoires’

Speelgoedmakers als Hasbro en Mattel gaan meer speelgoed uitbrengen dat te gebruiken is in combinatie met de iPhone. Traditioneel speelgoed verkoopt minder goed en deze nieuwe AppCessories moeten de nieuwe trend in speelgoedland gaan worden.
Bert van Doorn -

Reacties: 6 reacties

  1. “Zo gaat ze een Fisher Price’s Laugh and Learn Apptivity Case uitbrengen die de iPhone beschermt als deze op de grond valt en is voorzien van een spiegel en apps die de hand-oog-coördinatie van baby’s moet verbeteren.”

    Deze bestaat al en is gewoon verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. Jammer is alleen dat de Apps alleen in het Engels zijn en ik wil liever dat mijn zoon eerst ‘Koe’ zegt en later eens ‘Cow’ kan uitspreken. De Case is echter wel erg goed als je je kind filmpjes op je iPhone wilt laten bekijken. Zonder zou ik mijn iPhone nooit aan hem geven. Dan zouden er kleine tandafdrukjes in staan.

  2. mijn neefje van 1 kan al zelfstandig teletubbies op youtube bedienen. Dus waarom niet.

  3. Zo te zien hebben ze de juiste de marketing manager al gevonden…

  4. Mijn klein is er gewoon van weg. Eerst op de iPhone maar sins de iPad er thuis ook is krijg ik hem er niet meer af. Hij heeft zijn eigen mapje met games en video materiaal.

  5. in Juli wordt ik ook papa dus tegen dan zullen er wel al tal van keuzes zijn zoals het tegenwoordig zo snel vooruit gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.