Reacties voor: Speel zelf met iOS 7 in nieuw concept

Een interactief concept van Recombu laat je zelf spelen met een nieuw, plat iOS 7 op je iPhone.
Lees het complete artikel → Speel zelf met iOS 7 in nieuw concept
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. De site werkt niet.. Teveel bezoekers?

  2. @Adam: Hier werkt het wel gewoon.
    Alleen je kan er niet echt super veel mee.

    Soms loopt die vast

  3. Waarom doet apple dit? Waarom flat? Het is echt lelijk.. Als ios 7 zo wordt ga k er toch echt serieus over na denken om over te stappen en k hou van apple!! Zonde wat ze nu doen.. Verandering mag wel eens gebeuren ja maar waarom dat lelijke simpele flat design ? Waarom iets lelijker maken inplaats van mooier??

  4. Ik vind dat Apple wel wat meer mag toevoegen dan wat je in al die concepten ziet.

  5. Inderdaad.. Ik denk dat apple met echt iets veel beters komt dan al doe concepten het laten zien

  6. Ik denk juist dat het zal tegen vallen en dat er niet veel veranderingen zullen zijn. Beetje zoals van iOS 5 naar iOS 6.

  7. Zo lijken de kleuren wel erg veel op Android? 😛

  8. Heb het uitgeprobeerd. Echt grappig 😀

  9. Ik vind het echt mooi 😮 van mij mag dit het thema wel worden! 🙂

  10. Jony ive werkt niet voor niets bij Apple hij heeft een super talent die andere niet hebben bv de concept makers:p

  11. Ongelofelijk hoeveel tijd er gestoken wordt in dit soort websites vol speculaties. Elk jaar is het weer prachtig om te zien 🙂 Ik verwacht zelf ook geen grote veranderingen in deze update helaas. Nog even afwachten en dan weten we het allemaal.

  12. Heel knap dat ze dit gemaakt hebben maar dan blijf ik liever bij IOS6… al die fantasieloze platte rommel sinds MS met Win8 gekomen is nee dank u.

  13. Haha, nee, bedankt. 😉

  14. Maar mooi gemaakt dit.

  15. Jongens,
    Wanneer denken jullie eigenlijk dat ios7 uit zal komen? Stel dat het maandag word gepresenteerd?

  16. @icook: Maandag wordt het hoogstwaarschijnlijk gepresenteerd ja, dat is bijna zeker. En als ze het maandag gepresenteerd hebben, kan je meestal pas 2 9 (of meer/minder) maanden nadat het is aangekondigd gebruiken. Dat is meestal zo, want dan stellen ze eerst de beta’s beschikbaar voor de ontwikkelaars. En die gaan meestal tot beta 1 of 7.

  17. @melito: je snapt toch hopelijk wel dat “Apple dit niet doet”?!

  18. Deze WWDC word Apple’s laatste kans om te bewijzen dat ze Apple kunnen zijn zónder Jobs. Laatste kans om te bewijzen dat ze de magie niet verloren hebben…

  19. @Maurice Hooijmans:

    En is er een mogelijkheid om de beta dan te krijgen 😉 ?? Duurt anders

  20. @icook: De beta’s worden normaal een paar dagen na de aankondiging beschikbaar gesteld. Maar bent u een ontwikkelaar dan?

  21. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    @icook: De beta’s worden normaal een paar dagen na de aankondiging beschikbaar gesteld. Maar bent u een ontwikkelaar dan?

    Nee ik ben geen ontwikkelaar, ben een gebruiker die graag iets nieuws wil proberen 😉 helaas heb ik al geupdate naar 6.1.3 en kan ook niet jailbreaken.

    Had wel eens gelezen dat je op een bepaalde manier de betas kan installeren

  22. @icook: oo jawel hoor. U kunt wel jailbreaken. Downgreaden naar iOS 6.1.2, en dan kunt u de iDevice gewoon jailbreaken. Ligt er natuurlijk wel aan welke iDevice(s) u heeft. (Voor iOS downloads verwijs ik u graag door naar; http://www.iosday.com/)

  23. Dit gaat hem worden

  24. Alles heel leuk en aardig maar als iOS7 niet héél véél nieuws brengt ben ik van mening dat er veel mensen zullen overstappen naar Samsung (S4).

    Heb vandaag een half uur met de S4 mogen spelen van een maat van mij, als een Apple fan moet ik eerlijk toegeven dat Apple niet eens in de buurt komt van de S4 en al zijn snufjes.

    Het zal zwaar worden maar, als iOS7 tegenvalt overwegen om na 5/6 jaar toch over te stappen naar Samsung;(

  25. @Seyit: Dan stap je toch lekker over? Who cares.. De SGS4 is alles behalve vernieuwend, en die features die ze hebben toegevoegd zoals eye scroll blijken geeneens goed te werken. Maar veel speelplezier met je plastic phone.

  26. @Seyit: Krijg mijn S4 vandaag !!

  27. Lijkt wel een beetje op het FlatIcons thema die ik een tijdje gehad heb toen m’n iPhone nog gejailbreakt was

  28. Origineel geplaatst door th0mas: @Seyit:

    Dan stap je toch lekker over? Who cares.. De SGS4 is alles behalve vernieuwend, en die features die ze hebben toegevoegd zoals eye scroll blijken geeneens goed te werken. Maar veel speelplezier met je plastic phone.

    Heb een s4 gekocht omdat ik hem met veel korting kon krijgen maar heb hem na 1 middag weer snel in de doos gestopt, niks nieuws of goed werkend.
    Zelfs mn pa met die de galaxy nexus gebruikt heeft de s4 na een uurtje links laten liggen.

  29. Leuk concept voor tienermeisjes! Ik geloof niet dat Apple dit gaat doen;-)

  30. Origineel geplaatst door Fallrise
    Deze WWDC word Apple’s laatste kans om te bewijzen dat ze Apple kunnen zijn zónder Jobs. Laatste kans om te bewijzen dat ze de magie niet verloren hebben…

    Wees maar niet bang.
    Dit gaat zeker hun laatste kans niet worden.

  31. Origineel geplaatst door melito
    Waarom doet apple dit? Waarom flat? Het is echt lelijk.. Als ios 7 zo wordt ga k er toch echt serieus over na denken om over te stappen en k hou van apple!! Zonde wat ze nu doen.. Verandering mag wel eens gebeuren ja maar waarom dat lelijke simpele flat design ? Waarom iets lelijker maken inplaats van mooier??

    Wacht nou eerst maar eens af wat Apple daadwerkelijk doet. Apple maakt het design strakker dan 10 concepten bij elkaar..

  32. @Klaas:

    Dat hoop ik toch niet. zou een behoorlijke achter uitgang zijn tov IOS 6.

  33. @icook: Ik vind samsung ook niet fijn iphone is gewoon chiller en heb net die ios 7 uit geprobeerd de telefoon en lockscrean slaan nergens op.

  34. @melito: Het zal er wel beter uitzien hoor. Dit is waarschijnlijk op 1 week ofzo snel in elkaar gestoken..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.