Spectre Pro-app

Reacties voor: Populaire Spectre Camera-app nu gratis te downloaden

Spectre Camera is een app van de makers van Halide. Hiermee maak je foto's met lange belichting zoals lichtstrepen. De app verscheen in 2019 en is nu gratis te downloaden voor iedereen.

Reacties: 4 reacties

  1. Is het de bedoeling van een tijdje op de groene knop te drukken om de foto te nemen?

  2. @Gui: Neen je moet op de knop duwen bij het begin van de opname en nog een keer aan het eind. Ondertussen moet je de iPhone wel erg stil houden. Of nog beter: op een statiefje zetten. Ik gebruikte tot dusver hiervoor de app Slow Shutter. Dat is een goeie omdat die een erg nuttige Apple Watch functie heeft: de camerasluiter bedienen vanaf de watch. Dit in combinatie met een statief levert prachtig scherpe resultaten. Ik ben benieuwd om deze nieuwe app te gaan proberen maar hij heeft helaas geen watch app. Een alternatief is om het volumeknopje van de Apple oortjes te gebruiken om de camerasluiter te bedienen.

  3. Jammer dat jullie je niet verdiept hebben in de gratis versie van deze app. De sluitertijd is namelijk beperkt tot 3 sec. en dan kan je net zo goed live foto van Apple zelf gebruiken.

  4. Origineel geplaatst door Peter
    Jammer dat jullie je niet verdiept hebben in de gratis versie van deze app. De sluitertijd is namelijk beperkt tot 3 sec. en dan kan je net zo goed live foto van Apple zelf gebruiken.

    Jammer dat jij je dan weer niet genoeg verdiept hebt in dit stuk en in hoe een live foto van Apple zelf werkt. Dat zijn werelden van verschillen… Jammer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.