Reacties voor: Speck SeeThru Satin: hardcase met zachte eigenschappen

Speck SeeThru Satin is een nieuwe uitvoering van een iPhone-case die Speck al langer op de markt brengt. Het is een matte, doorzichtige uitvoering die vanaf nu in de winkel ligt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. kmoet er gewoon eentje hebben dat m’n iphone goed beschermd en hem niet teveel verdikt..

  2. Heb zelf een aantal maanden de Speck See Thru hardcase gehad.
    Het hoesje had helemaal geen nut: de achterkant zat na die tijd vol krassen. Ik gebruik nu dan ook een silliconen hoesje. Ik zeg niet dat dit bij de ‘Satin’ ook het geval is, maar ik ben in ieder geval erg ontevreden over de normale See Thru.

  3. Incipio Feather?

    Ik heb de zwarte, beschermd goed tegen krassen en niet tegen vallen/stoten. Is gelukkig wel extreem dun.

  4. En ook niet hele bergen stof aantrekt! Dat vind ik zo bloedirritant 😐

    Ook wel prettig als ie nog steeds lekker je broekzak inschuift.

    De hardcases heb ik persoonlijk niet zo’n protectiegevoel bij, maar de 2 bovenstaande eigenschappen vind ik een groot minpunt van de silicon gevallen…

    Heb er nu alweer een tijdje niets omheen (helaas kijk nu in wel aan de linkerkant het binnenwerk in door een klein kiertje van 0,5mm).

  5. In mijn optiek is een sleeve de beste en mooiste bescherming voor je iphone. Op het moment dat je hem niet gebruikt stop je hem in het hoesje en wanneer je hem wel gebuikt heb je gewoon je iPhone in de hand zoals hij bedoeld is.

    Ik gebruik overigens een ultra slim van Sena.

  6. ultra slim van Sena is idd het beste.

  7. Nadat iPhone een keer over een betonnen plaat is gestuiterd (bleef met koptelefoon achter fietsstuur hangen, werd ie uit binnenzak getrokken en vloog een meter door de lucht) heb ik nu anderhalf jaar een zwarte Agent-18 hardcase. Erg tevreden over de case zelf – gemaakt van gerecycelde (?) flessen – maar een nadeel: er gaat fijnstof tussen case en iPhone zitten wat tot heel veel kleine krasjes leidt. Achterkant boeit me niet zo, maar onderste millimeter van scherm zit nu ook onder die krasjes. Zonder cover is het echt geen gezicht meer. Gelukkig in juni weer een nieuwe iPhone 😉

  8. Of je bent er zuinig op en verpest je iPhone niet met een lelijk hoesje.

  9. Ik heb laatst dit topic gepost. Voor mensen die liever geen hoesje willen, maar ook geen krassen 🙂

  10. Ik heb een bamboo case en nog een stuk of 5 anderen. Ik ben bang dat een sleeve niet genoeg beschermt bij een val. Met een rebelcase heb ik de phone weleens laten stuiteren nergens een krasje. Maybe over een jaar ga ik geen case gebruiken. Ben er te zuinig mee.

  11. Silicone cases lubberen uit. Gebruik nu een case-mate Barely There, bevalt prima

  12. Heb het ook niet zo op dit soort cases, maar vind de limited ilounge edition dan wel weer über-cool 🙂

  13. Ik heb sinds de 3gs in nederland is een in bezit. Nooit een hoesje gehad en toch weinig krassen, van ongeveer 30-40cm zie je helemaal niets…
    Op mijn iPhone 2g had ik na gebruik van een case na een paar weken meteen duidelijk zichtbare krassen, dit omdat er stof tussen kwam enzo. Denk dat je beter geen hoesje kunt hebben en gewoon oppassen dat hij niet valt:) is ook nog eens een stuk mooier

  14. Origineel geplaatst door erwin
    Ik heb een bamboo case en nog een stuk of 5 anderen. Ik ben bang dat een sleeve niet genoeg beschermt bij een val. Met een rebelcase heb ik de phone weleens laten stuiteren nergens een krasje. Maybe over een jaar ga ik geen case gebruiken. Ben er te zuinig mee.

    Ik heb helaas mijn iPhone toch al een paar keer (in de sleeve) laten vallen maar geen centje pijn.

  15. Waar kun je deze hoesjes in Nederland kopen, wil hem graag hebben!!

  16. Geweldig attribuut, maar helaas te duur heb ze zien hangen voor €19.95 jammer, ik verdeel mijn energie met veel rond te kijken.
    Deze aanbod kwam ik in Tilburg tegen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.