Reacties voor: Spark heeft nu uitgebreide snooze-functie en andere verbeteringen

De aangekondigde snooze-functie van mail-app Spark is vanaf nu beschikbaar. Ook is er in de app een aantal dingen aangepast op het gebied van het toevoegen van een bijlage.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Nadeel is wel dat hij nog steeds niet nederlandstalig is, alleen in het engels

    tweede nadeel en dat geldt voor alle niet-native apps, dat je nog steeds de stock-mail app moet gebruiken voor allerhande dingen, foto’s doorsturen, iets doormailen vanuit een app etc etc

    en de privacy, weet niet precies waar ze alles opslaan en waar je ze allemaal toegang tot geeft

  2. Het grootste nadeel in alleen dat er op dit moment nog geen iPad app is, en dat je dus voor mailen via je iPad weer opzoek moet naar een andere app.

    Dit is bij Mailbox niet het geval, Spark is een goed alternatief maar helaas nog niet optimaal.

  3. Fijne app voor de mail. iPad versie komt er snel aan volgens de makers.

  4. Geweldige app! Een van de weinige nadelen: bij verplaatsen van e-mail, geen zoekfunctie voor het juiste label/folder. Daardoor eindeloos heen en weer scrollen naar de juiste folders/labels.

  5. @Jan je kunt met spark, maar ook met bijvoorbeeld Outlook prima foto’s of andere bijlages simpel en snel doorsturen. Juist veel meer nog dan met Mail. Ook kun je prima met de zogeheten Share Sheet Spark of Outlook toevoegen en gebruiken om zaken mee te versturen uit andere apps.

    De manier om een bijlage toe te voeren idd zoveel makkelijker met Spark, Boxer, CloudMagic of Outlook gaat veel makkelijker dan het stappen plan op de iPhone van Apple’s eigen Mail app.

  6. Fijne app. Gebruik het nu een paar dagen als potentiële vervanger van Mailbox. Enige nadeel tot nu toe is dat ik erg gewend ben aan de autoswipes van Mailbox en dat bestaat niet in die vorm in Spark.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.