Reacties voor: Spark voor Mac werkt met andere apps, iOS-versie met Touch ID

Spark is zowel voor de Mac als voor iOS flink uitgebreid. De Mac-versie werkt nu met diensten als Evernote, Things en 2Do voor het exporteren van mails, terwijl je met de iOS-versie de app vergrendelt met Touch ID.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Bij mij nog steeds de vraag hoe zij hun geld verdienen omdat Spark helemaal gratis is en geen reclame kent. Worden de persoonlijke gegevens van gebruikers verhandeld vraag ik me af…

  2. Mooie mail client maar zolang je wachtwoord op de Raaddle servers word opgeslagen zal ik deze mail client nooit gaan gebruiken!

  3. Ah, de publieke macOS versie is uit 🙂 Ik had de beta ervan draaien vanwege de Things 3 integratie. Ideaal om snel ToDo’s uit je mailbox te vissen en je inbox op te schonen. Even de beta weer verwijderen en migreren naar de publieke versie 🙂

    Een abonnementen model (tenzij jaarlijks, bijv. €5) zou ik weigeren, maar ik zou gerust geld over hebben voor Spark. Gebruik ‘t al sinds het bestaat en meer dan blij ermee. Het chaotische en onrustige van Airmail heeft mij nooit kunnen bekoren..

  4. Ik vond spark vooral traag in vergelijking met apples eigen mail applicatie, maar zal het nogmaals proberen.

  5. Ik draaide het ook vanaf het begin maar heb telkens vastlopers. Vooral het verwijderen van mail op iOS gaat niet vlekkeloos. Ben toen overgegaan naar Newton en dat werkt echt super. Kost alleen 50 euro per jaar voor al je platformen. OSX/iOS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.