Spark mail-app in 2022

Reacties voor: E-mailapp Spark helemaal vernieuwd: meer focus op belangrijke e-mails

Nu ook beschikbaar voor Windows
De populaire e-mailapp Spark heeft een grote update gekregen. Er zijn veel nieuwe functies, een nieuw ontwerp en er is een Windows-versie bij gekomen. De nieuwe Spark-app wil je beter helpen met het ordenen van je e-mails, zodat echt alleen de belangrijkste e-mails in beeld zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Love Spark. Het is wat de stock app zou moeten zijn.

  2. Outlook calendar al mogelijk?

  3. Irritant dat je nu premium moet hebben om “sent by spark” weg te halen. Echt een grote fout..

  4. Als ik in de App Store kijk naar de in-app aankopen van Spark, lijkt het erop dat premium €69 euro per jaar kost. Als dat klopt, is dat nogal voor een mail app.

  5. Hoe zit het met hun privacy. Loopt al je mail nog steeds allemaal via hun servers. Dat wil je niet…

  6. Het grote nadeel van Spark is de privacy en dat de inhoud door hun geanalyseerd kan worden.

  7. Ik heb zelf sinds een tijdje Proton Mail… ook niet verkeerd dacht ik zo, goed beveiligd.
    In principe is dat gewoon gratis als je het basispakket neemt.

  8. Super app. Ik blijft elke keer weer terugkomen bij Spark. Nou moet ik wel zeggen dat de iOS app niet heel nieuw eruit ziet. In ieder geval niet zo’n verandering als de titel van dit artikel doet vermoeden.

    Daarnaast loop ik tegen het probleem aan dat m’n werk Office365 mail niet werkt met de ‘sent later’ functie. Hebben meer mensen hier last van? En beter nog, een oplossing voor?

  9. Verplichte reclame in de sig.
    Meteen klaar d’r mee.
    Een mail app voor €60 p/j?

  10. Super app. Wel teleurstellend dat sommige oude gratis functionaliteit nu betaald is geworden. Tevens belachelijk dat in de gratis versie ‘sent with Spark’ in je email staat.

    Ben benieuwd. €69/jaar is ontzettend veel. Ik gebruik daarnaast enkel mijn Google Workspace (€4/m) voor email via Google. Dan zit je op €9.75 voor een beetje particulier gebruik. Mij niet waard. Hoop dat die prijzen toch nog omlaag gaan of een leuke korting met Cyber Monday.

    Kleine toevoeging. De ’email with spark’ tagline is wel met een klik te verwijderen. Moet wel bij iedere nieuwe email en reactie.

  11. @Sander: Ik heb hier contact over gehad met Spark Support. Voor bestaande gebruikers zou het uit te zetten moeten zijn. Door een bug is dat op dit moment niet mogelijk en worden bestaande gebruikers als nieuwe gebruikers behandeld.

  12. Ik begrijp dat je voor een goede app, die je dagelijks gebruikt, geld mag vragen. Echter €69 per jaar is wel aan de hoge kant. Rond €30 per jaar zou ik het zeker doen.

  13. Voor bestaande klanten is het 48,99€ per jaar 😉

  14. Origineel geplaatst door Arnoud
    @Sander: Ik heb hier contact over gehad met Spark Support. Voor bestaande gebruikers zou het uit te zetten moeten zijn. Door een bug is dat op dit moment niet mogelijk en worden bestaande gebruikers als nieuwe gebruikers behandeld.

    Oh echt? Zonder premium zou dit dus uit gezet moeten kunnen worden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.