Reacties voor: Spark verschijnt op 25 februari op de iPad en iPad Pro

Populaire mail-app Spark krijgt op 25 februari een iPad-versie en zal ook watchOS 2 op de Apple Watch ondersteunen. Daarnaast laat Readdle weten hoe het met de OS X-app staat.
Lars Paymans -

Reacties: 13 reacties

  1. Fijne app dat is zeker. Ze worden momenteel wel ingehaald door Airmail, maar die is bepaald niet gratis. Ik vraag me wel af wat het verdienmodel van Spark is (geen advertenties en is gratis)…

  2. @Jan Willem: Helemaal mijn mening. Was ook erg fan van Spark, maar Airmail wint het hier bij (Al lijkt deze laatste wel duidelijk meer accu te trekken).

  3. @Ranney: Ik vind Spark wel prettiger smoelen. Ben nu aan Airmail al 15 euro kwijt (ios en osx). Omdat ik geen tablet heb blijft het hier bij…

  4. Ik heb de kosten voor Airmail ook voor lief genomen. Spark is qua functionaliteit nagenoeg vergelijkbaar en werkt met de Newsletters heel fijn, alleen stoor ik me mateloos aan het lettertype, dat dan afwijkt ten opzichte van iOS. Google apps hebben dit ook, maar daar is het minder storend.

  5. Ik vraag mij af waarom Apple niet wat meer tijd in haar Mail.app steekt. Voor zakelijke gebruikers kan het nog veel verbeterd worden.

  6. @Jan Willem: Helemaal mee eens. Ik ben ook Readdle fan. Al moet ik eerlijk bekennen… Ik heb altijd dubbele gevoelens bij gratis apps die internet nodig hebben om te werken wat natuurlijk van toepassing is bij mail apps.

  7. Heb Spark geprobeerd, vind het een fijne mail app, maar vind Airmail er volwassener uitzien. En het loopt ook fijner.
    Spark heeft ActiveSync wat fijn is voor Exhange, dus voor je werk is dat ideaal. Het neemt al je mappen mee die je ook op je werk hebt.

    Airmail heeft ActiveSync niet helaas, dit al aangegeven op hun site dat dit echt een pre is. Als Airmail dat niet gaat gebruiken heb ik weinig aan Airmail en zal ik tegen die tijd dat Spark een OSX versie heeft overstappen.

  8. @iculture misschien wordt het toch eens tijd voor een ultieme e-mail client vergelijkingstest

  9. Ok heb de beta spark al op mijn ipad en werkt perfect. Gebruik t nu op mijn iPhone en ipad. Heb flink gezocht naar goede mailapp met multiple users in 1 inbox. Moest ook mergen per discussie en filteren op releavantie. Ben uitgekomen op spark en zeer tevreden.

  10. Geen Nederlands..

    “Spark Has Learned 9 Languages
    Spark will speak your language! Choose from English, German, Mandarin, Russian, Spanish, French, Italian, Japanese and Portuguese.”

    Wacht wel op de uitontwikkeling van Spark en Airmail en maak dan een keus.

    Of ondertussen trekt apple zich alle kritiek aan en verbeteren ze hun eigen native app

  11. @mhoutman: Een paar erg sterke e-mail apps zijn Spark, Airmail, Outlook. Ik ben ook zeer benieuwd naar Polymail die nu in alpha/beta test is op OSX en naar het schijnt nu ook op iOS. Zie ook mijn vergelijking op MacRumors forum. De afbeeldingen geven een aardig overzicht van de diverse grote e-mail apps.

    Ik vind de eerder drie genoemde e-mail apps allen sterk al hebben ze allemaal wel wat problemen.

    Het gemis bij Outlook is: slechts 2 maanden terug in de e-mail zoeken, maar groot voordeel is wat mij betreft 1) bijlages tonen boven e-mail bericht, 2) iPad support (inclusief Slide Over / Split View)

    Spark kan meerdere bestanden tegelijk toevoegen uit de cloud en heeft een slimme zoekfunctie (Henk attachment PDF january) helaas toont die alleen weer niet de attachments boven de e-mail, maar eronder en er missen nog wat zaken.

    Airmail is heel erg fijn in te stellen, maar mist ook de optie om attachments boven de email te tonen en daarnaast is de zoekfunctie niet zo slim als Spark.

  12. Mooie app, ook op Apple Watch

  13. Origineel geplaatst door Truus
    Ik vraag mij af waarom Apple niet wat meer tijd in haar Mail.app steekt. Voor zakelijke gebruikers kan het nog veel verbeterd worden.

    Helemaal mee eens. Ze willen toch ook de zakelijke markt goed bedienen. En ondanks dat mail nog steeds een zeer belangrijk communicatiemiddel is, doet Apple er veel te weinig mee. Het is toch jammer dat een core element (mail) in de software zo’n ondergeschoven kindje blijkt te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.