Reacties voor: Sparen voor gratis ontbijt in McDonald’s-app

De iPhone-app McDonald's Nederland heeft voortaan een spaaractie en geeft een verjaardagscadeau. Daarvoor maak je wel een account aan.
Lees het complete artikel → Sparen voor gratis ontbijt in McDonald’s-app
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Alleen jammer dat je elke keer in een ander land een andere McDonald’s app nodig hebt om locaties te vinden..

  2. En we zijn al zoooo dik en ongezond!

  3. Moet je voor dat inchecken ook iets bestellen?

  4. “Ontbijt”

  5. Wel erg handig als je boven de MCD woont! Heel makkelijk inchecken als je wifi spot in je huis ontvangt. Denk dat ik morgen ochtend maar is ff ontbijtje ga halen! Hahaha

  6. En hoe werkt dat inchecken? Ik vind de app niet heel duidelijk..

  7. Origineel geplaatst door Gmepack
    Moet je voor dat inchecken ook iets bestellen?

    Helaas is McDonalds daar in het persbericht niet echt duidelijk over en we kunnen het ook nog niet zelf testen, omdat de update er nog niet is. Maar zodra we het zelf kunnen proberen, laten we weten of je ook kunt inchecken zonder te bestellen. McDonald’s zit hier nogal dichtbij (200m).

  8. Zal wel met bestellen zijn. Anders zou het wel heel makkelijk worden. Even in de buurt van een Mac Donalds lopen, inchecken en je punt incasseren. Doe dit 3x en je hebt je gratis ontbijtje. 🙂

    Verder wel leuk initiatief.

  9. Lol ontbijten bij McDonald’s …
    Nou sorry maar ik pas 😉

    Laat dat soort fratsen wel over aan onze dikzakjes aan de andere kant van de Atlantische Oceaan

    *smeert nog een bammetje*

  10. Heeft hier ooit wel is iemand bij MC een ontbijt genuttigd ?? (Is niet te vreten) dan maar liever een ontbijt bij de MC in Bangkok dan krijg je rijst en dat ziet er nog wel een beetje uit

  11. @Referix: Hoezo dan? Croissant met jam? Broodje ei?
    Of denk jij dat mensen big menu large als ontbijt nemen bij McDonalds?

  12. Het ontbijt bij de McDonalds is best prima hoor. Die McMuffin (Bacon! :D) is prima en de croissant met jam is prima te eten.

  13. Jammer dat ze het ontbijt menu afgeschaft hebben (McMuffin,croisant met jam,koffie en appel-/sinasappelsap) die was 4,95.

    Als je nu hetzelfde wil moet je 2x 2,95 betalen.

    Als ik er toevallig tussen 9 en 11 in de buurt ben ging en ga ik er vaak toch even langs, smaakt goed, maar het doorsnijden van het croisantje met dat plastic bestek geeft wel een rommel in je auto 😛 .

  14. De update van de McDonalds-app is er inmiddels. Het inchecken werkt als volgt: je moet verbinding maken met het McDonalds Wi-Fi-netwerk en daarna in de app inchecken. Dat betekent dus dat je daadwerkelijk in de buurt van een filiaal moet zijn, dus op maximaal zo’n 50 meter afstand. Of je ook iets koopt wordt niet gecontroleerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.