Reacties voor: Sony kondigt eerste CarPlay-inbouwsysteem aan

Sony heeft de XAV AX100 met CarPlay aangekondigd, voor het Japanse bedrijf het eerste auto-entertainmentsysteem met Apple's CarPlay.
Lees het complete artikel → Sony kondigt eerste CarPlay-inbouwsysteem aan
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ken er bitter weinig van, maar zijn dergelijke systemen ook in te bouwen in auto’s waarbij de standaard unit ook gegevens over de auto bevat (onderhoudsintervallen, gps, klimaatregeling enz.)?

  2. Tegenwoordig kan je dit nog maar in weinig auto’s plaatsen omdat de meeste auto constructeurs over hun eigen systeem beschikken en niet met dubbel-din werken

  3. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Ik ken er bitter weinig van, maar zijn dergelijke systemen ook in te bouwen in auto’s waarbij de standaard unit ook gegevens over de auto bevat (onderhoudsintervallen, gps, klimaatregeling enz.)?

    Dat is wel erg bescheiden. 😄
    Voor iemand die ‘er bitter weinig van kent’ weet je namelijk opmerkelijk goed de vinger op de zere plek bij dit soort systemen voor inbouw achteraf te leggen.

    Alleen in héél oude auto’s kun je ze nog inbouwen zonder functionaliteit van het standaard systeem te verliezen – of erger. En dat geldt niet alleen voor dure en/of luxe auto’s, zelfs een Aygootje (en diverse klassegenoten) heeft alweer een tijdje een eigen touchscreen systeem waar niet alleen maar misbare luxe accessoires mee bediend worden…

    Gevalletje ‘too little too late’ dus eigenlijk.

  4. @Ferryman: Bedankt 😄 ja jammer want ik ben grote fan van technologie in de auto, helaas dat je dan een nieuwe auto moet kopen om mee te willen/kunnen!

  5. Hier wordt CarPlay iedere dag gebruikt. Wacht alleen nog tot meer apps bruikbaar zijn. Flitsmeister is bijvoorbeeld wel een app die ik graag op groot scherm in de auto zou gebruiken.
    Spotify werkt overigens perfect icm CarPlay.

  6. Origineel geplaatst door Kelvin
    Hier wordt CarPlay iedere dag gebruikt. Wacht alleen nog tot meer apps bruikbaar zijn. Flitsmeister is bijvoorbeeld wel een app die ik graag op groot scherm in de auto zou gebruiken.
    Spotify werkt overigens perfect icm CarPlay.

    En met dat laatste noem je eigenlijk de enige app die fatsoenlijk werkt. Siri verstaat mij ook nog steeds niet en heb het systeem nu bijna 2 jaar in mijn auto zitten.
    Apple moet hier eens de verantwoording voor nemen en wat developers gaan pushen om ondersteuning te geven (of toegang te geven).

  7. @Kelvin: en coyote??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.