Reacties voor: Sony wil toch gecombineerde PSP Phone ontwikkelen (gerucht)

Sony is van plan om in juli een projectteam op te tuigen, die de opkomst van de iPhone als gamesapparaat moet stoppen. Van deze PSP Phone zijn ook al mockups gemaakt.

Reacties: 26 reacties

  1. Ik hoop niet dat dat de patent foto’s zijn, want dan wordt het gezien de enorme dikte van het apparaat bij voorbaat al een mislukking.

  2. Echt TE LELIJK voor woorden 😛

  3. Wat een lachertje

  4. Dat ding is nog dikker dan mijn laptop. Wat Arthur zegt, wat een lachertje.

  5. Ik denk dat ze gewoon de PSPGO bedoelen die is aangekondigt op de E3.
    hoe leuk ik de psp ook vind ik blijf zoizo bij de iPhone!

  6. kzou zo’n ding niet eens willen alsk er betaald voor zou krijgen 😛

  7. dit is toch echt lelijkste telefoon die ik gezien heb

  8. Dat patent is al meer dan 2 jaar bekend en over een paar maanden komt de psp go uit dus dat zal wel niet.

  9. 30 jaar geleden met de walkman? is dat niet wat erg lang geleden?

  10. Ik denk dat het 3 jaar moet zijn ( niet zeker )

  11. Origineel geplaatst door Rob
    30 jaar geleden met de walkman? is dat niet wat erg lang geleden?

    “1979 – Walkman uitgevonden door SONY”

    Staat op geschiedenisvoorkinderen.nl 😉

  12. Sony heeft in een paar jaar tijd al 3 psp’s uitgebracht en binnenkort komt al de 4e lijkt me sterk dat dan ook nog een psp-phone komt. En ziet er inderdaad niet uit

  13. Ik had ooit een PSP maar dit blijft zo achter op de technologie. De stap dat het ook een mobiel gaat worden is denk ik best goed maar ze zijn er denk ik gewoon te laat mee. De Iphone dit ook en door het touchscreen hoeven er geen knoppen weer naast. De PSP wordt hierdoor waarschijnlijk wel erg groot..

  14. Wow dat ding is echt lelijk, als het touchscreen zou zijn en een heel goede interface zou die misschien nog wel handig zijn hoewel ie me met bellen nogal onpraktisch lijkt. Je moet eerst je scherm wegdraaien voordat je de speaker kan zien… Dat is wel heel knullig

  15. “1979 — Walkman uitgevonden door SONY”

    Klopt, toen was ik 18 en had een kennis een van de eerste Walkmans; 500 gulden meen ik. Iedereen stikjaloers. Dat was voor het eerst dat je muziek mee kon nemen zonder met een ghetto-blaster rond te zeulen.
    Een jaar later had ik er een van een ander merk voor 250 gulden.
    Ik was nog steeds een van de weinige…

  16. PSP
    PSP Slim And Lite
    PSP Bright
    PSP Go
    PSPhone?

    Zou dat ding echt niet kopen, heb zelf de psp en psp slim gehad, leuk dingetje hoor, maar er kwamen gewoon te weinig games uit die mij konden boeien. Het had wel leuke ports zoals GTA etc, maar uiteindelijk dus verkocht om een iPhone 3G op 11 juli te kopen.
    Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat ie komt, het wordt nu wel tijd voor de PSP2 en die zullen ze niet gelijk als een telefoon op de markt brengen.

  17. ziet er belachelijk uit.

    de nieuwe psp die uitkomnt (de slider) ziet er goed uit, ze zouden een dual-slider meoten maken met misschien een capacatice touchscreen, dan zou ik er metteen een kopen.

    maar dit…..no thanks

  18. If sony do make a psp phone then the end product will look ok , but if you look at the ps3 thats an ugly piece of crap , on the outside that is , design is not sonys top point

  19. Euh, jongens, snapt er hier nou niemand dat dit gewoon een concept-tekeningetje is van lang, lang geleden?
    Ik bedoel, Sony weet niet echt meer de juiste snaar te raken met hun laatste producten, maar zelfs zij snappen heus wel dat ze niet met zoiets hoeven aan te komen…

  20. Origineel geplaatst door Thumper-uk
    design is not sonys top point

    Dat vind ik nou wel meevallen. Met de CLIE U50 waren ze hun tijd ver vooruit en ook bij de Vaio’s leveren ze mooier spul dan de meeste andere laptopfabrikanten.

    Ik vind eigenlijk dat de software Sony’s zwakke punt is. Desktopsoftware zoals Sony Connect is echt om te huilen.

  21. Origineel geplaatst door sredlums
    Euh, jongens, snapt er hier nou niemand dat dit gewoon een concept-tekeningetje is van lang, lang geleden?

    Enerzijds: heb je gelijk, die tekening bestaat al een tijdje, dus mensen die nu roepen “wat een lelijk ding” snappen het niet. Als Sony nu een product gaat ontwikkelen trekken ze niet een tekening van een jaar geleden uit de kast.

    Anderzijds: het is natuurlijk niet ‘zomaar een concepttekeningetje’. Het staat in een patent, dus iemand bij Sony moet dit ooit een goed idee hebben gevonden.

    Maar OK, ik denk dat je tekeningen uit patenten ook niet al te letterlijk moet nemen. Sony gaat natuurlijk niet alle designkeuzes nu al op straat gooien. Volgens mij zet Apple ook wel eens tekeningen in patenten die er opzettelijk wat anders uitzien. Een patent gaat soms alleen om functionaliteit, vormgeving dan maar ondergeschikt.

  22. zou kunnen. heb gister als 1 van de weinige al een psp go in mn handen gehad, lijkt hier niet echt op. toch lijkt t me sterk. sony heeft haar aandacht vooral gevestigd op design en hoe fijn dat speelt. dit ziet er niet echt uit alsof het lekker speelt, dus ik zeg nee.

  23. Ik denk dat het meer een 2 in 1 concept wordt.
    Dus een phone met Psp software met bel/sms functie.
    En een soort houder waar je de phone in kan zetten zodat je het kan gebruiken als een psp.

    Dit lijkt mij ook het meest logische. De iPhone heeft als nadeel als je games speelt dat je geen fysieke knoppen hebt. Zeker voor de echte gamer zal dit een nadeel zijn. Vandaar dat ik denk dat Sony ook gaat voor fysieke toetsen.

    Overigens hecht ik weinig waarde aan de tekening. Zoals bij de bovenstaande berichten werd aangeven zijn dit patent fotos en die zien er nooit echt ‘wow’ achtig uit.

  24. Wie weet is het wat..

  25. Ik weet het ik ben een zeurpiet maar de Walkman is volgens deze pagina http://en.wikipedia.org/wiki/Walkman in 1978 gemaakt en in 1979 op de markt gekomen.

    Toen Sony met deze walkman kwam http://www.walkmancentral.com/products/wm-2 was ik nog bezig met andere zaken. Maar in 1984, toen ik 13 was, kwam deze uit http://www.walkmancentral.com/products/wm-dd2 Totaal onbetaalbaar voor mij toen; dit was echt een topper. Pas jaren later kon ik ’em eindelijk kopen.

  26. Lelijk als de nacht, Ik heb nu maar 2 dagen de Iphone 3G S , ben er nog niet afgebleven. iPhone voor altijd nu!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.