Reacties voor: Sony werkte in vier afgeschermde teams aan vier iPad-concurrenten

Sony werkte aan vier iPad-concurrenten, waarvan de Sony Tablet S uiteindelijk de winnaar werd. De nieuwe CEO van Sony Kaz Hirai speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling hiervan. Er wordt verwacht dat Sony meer zoals Apple gaat werken, met centrale aansturing.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Als ze me willen overtuigen, van hun tablet te kopen, gaan ze er voor moeten zorgen, dat mijn ios applicaties er op draaien. Ik ben niet van plan, om alle kosten die ik in het verleden aan apps uitgegeven heb, weer opnieuw te doen.

  2. Als ze me willen overtuigen, hun tablet te kopen zullen ze er voor moeten zorgen, dat mijn iOS applicaties er op draaien.Ik ben niet van plan alle kosten, die ik in het verleden aan apps gemaakt heb, weer te maken.

    Zo, nu is het correct Nederlands…

  3. Als ze me willen overtuigen, hun tablet te kopen zullen ze er voor moeten zorgen, dat mijn iOS applicaties er op draaien.Ik ben niet van plan alle kosten, die ik in het verleden aan apps gemaakt heb, weer te maken.

    ->

    Als ze me willen overtuigen hun tablet aan te schaffen, dan zullen ze ervoor moeten zorgen dat mijn iOS-applicaties er ook op kunnen draaien. Ik ben niet van plan alle kosten die ik in het verleden aan apps gemaakt heb weer te maken.

    Weer iets beter Nederlands. Maar kom op, we weten dat het niveau van comments vaak niet geweldig is, dus boeiend. 🙂 (Ik neem mezelf ook niet serieus.)

    ONTOPIC:

    Sony kan mooie dingen maken. Ik heb in ieder geval veel plezier gehad van de PSP, zeker omdat hij gejailbreakt was. En nog steeds ben ik blij met de PS3 en mijn TV. Ik ben benieuwd met welke tablet zij op de markt komen.

  4. Vlaams iemand?

  5. Ja dat is de oplossing: compleet langs elkaar heen werken. Ik was altijd een fan van Sony. Heb/ had een Sony TV, een PS2 / 3 en audio installatie. Maar als ik zie hoe ze nu bezig zijn zijn ze alleen gericht op geld verdienen. De PS3 upgrades betekenen alleen maar meer DRM varianten. De PS Vita is ook zo’n leuk voorbeeld. Kost €250,- maar heeft geen eigen geheugen. Een beetje game is al 6 – 8 Gb groot dus dan is een 32 Gb een aanrader. Het zijn geen standaard maar Sony proprietary formaat: kosten €100,- !! en na 4 a 5 spelletjes kun je weer één kopen. Ja.. Sony is goed bezig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.