Reacties voor: Sony Music: ‘Apple’s streaming muziekdienst wordt maandag aangekondigd’

De CEO van Sony Music bevestigde dat Apple op maandag 8 juni een nieuwe muziekdienst gaat aankondigen. Geruchten daarover gaan al weken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik kijk wel uit naar Apple music, maar ik ben wel bang dat het weer een eeuwigheid duurt voordat het naar Nederland komt 🙁

  2. @John: Aangezien iTunes Radio nog steeds niet in Nederland is, kunnen we vast en zeker ook erg lang wachten op de nieuwe streamingdienst.

  3. Misschien bracht Apple expres iTunes Radio niet uit in België en Nederland net omdát er toch een nieuwe en betere dienst komt. Als ik het zo bekijk, dan zal het volgens mij echt niet lang duren tot we in België en Nederland een waardig (?) Spotifyvervanger zullen hebben. Ik verlang alvast tot morgenavond!

  4. Als dat zo is kan je met een Amerikaans Apple id het toch gebruiken, lukt ook bij iTunes radio

  5. WoW! Dit wordt misschien wel even schrikken voor Spotify… 😏

  6. Jullie moeten iTunes Radio niet bekijken vanuit een NL/BE oogpunt, want het is alleen in de VS en Australië gelanceerd. Als de grote Europese landen het niet krijgen, dan wordt het simpelweg niet verder uitgerold.

  7. Hehe, ben benieuwd of die Franse medewerker er nog lang zal werken na die post op Instagram!

  8. Er staat “Apple TV – Apple Music” op het plaatje, komt er misschien toch wel een nieuwe Apple TV?

  9. @John: Als ze slim zijn rollen ze Apple Music direct in heel de wereld uit. Gezien Spotify en Tidal ook al wereld beschikbaar zijn zou het zichzelf al direct op achterstand zetten als het alleen in de VS beschikbaar zou zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.