Reacties voor: Sony lanceert eigen streaming-muziekdienst in Ierland en Verenigd Koninkrijk

Sony heeft zijn eigen streaming-muziekdienst 'Music Unlimited' gelanceerd, waarmee gebruikers een catalogus van zo'n zes miljoen nummers naar verschillende apparaten kunnen streamen en ook hun iTunes-bibliotheek kunnen synchroniseren. De dienst is gelanceerd in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, maar zal volgende jaar ook in andere landen uitgerold worden.
Michel Lusthof -

Reacties: 13 reacties

  1. Die naam: Qriocity, serieus, te triest… laat maar hangen.

  2. Ze zullen wel geen iphone-app maken.. Helaas

  3. Een beetje concurrentie kan nooit kwaad! Daar wordt de consument niet slechter van…

  4. Ik heb nooit een hoge pet op gehad van Sony, dus ik verwacht ook dat dit niks wordt. Ze kunnen dan deels aangeven dat ze de strijd tussen HD-DVD en Blu-Ray gewonnen hebben, maar naar mijn idee houd Blu-Ray het nog korter uit dan DVD. Over niet al te lange tijd moeten ze echt met iets anders aankomen dat die waardeloze discs. Ik heb al vernomen dat Apple ook al er langzaam vanaf aan het stappen is, en ook de nieuwe MacBook (Pro) standaard geen CD/DVD/Blu-Ray speler in zal zitten, maar los erbij zal worden verkocht. Evenals de HDD’s die worden vervangen voor SSD’s. Jammer dat voordat iets standaard is er nog wat tijd overheen gaat.

    Ik denk zelf dat Apple komt met een streaming music dienst als de meeste telefoon operators LTE kunnen leveren. Dan heb je er onderweg tenslotte ook nog wat aan.

  5. Dat Apple nu maar eens opschiet met een streaming dienst!
    Voordat veel mensen overgaan naar andere bedrijven die wel dergelijke diensten aanbieden. Bijvoorbeeld Spotify.

  6. Hoop niet dat concurentie hier verkeerd uitpakt. Wat als Sony besluit om als label weg te gaan bij bijv. Spotify

    Kan je straks meerdere abonnementen nemen.

  7. @Frank van Manen: Nou, Apple moet je ook niet helemaal serieus nemen. Hoe vaak hebben ze al geroepen dat flash verleden tijd is?

  8. Alleen Sony muziek? Wat een onzin zou dat zijn. We moeten juist af van dat ouderwetse label-denken.

  9. @ Bram : Als Spotify in België zou werken he.

    Dus er is nog hoop voor apple, ze hebben nog tijd om met hun streamingdienst komen.

  10. Zolang Sony maar niet de licentie bij spotify intrekt, want dat zou wel beetje *** zijn.

  11. Laat Apple nou eens opschieten en ophouden zijn tijd in de verkeerde dingen te steken zoals Ping! (de sociale leuterbox in zakformaat)

  12. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Ik heb nooit een hoge pet op gehad van Sony, dus ik verwacht ook dat dit niks wordt. Ze kunnen dan deels aangeven dat ze de strijd tussen HD-DVD en Blu-Ray gewonnen hebben, maar naar mijn idee houd Blu-Ray het nog korter uit dan DVD. Over niet al te lange tijd moeten ze echt met iets anders aankomen dat die waardeloze discs. Ik heb al vernomen dat Apple ook al er langzaam vanaf aan het stappen is, en ook de nieuwe MacBook (Pro) standaard geen CD/DVD/Blu-Ray speler in zal zitten, maar los erbij zal worden verkocht. Evenals de HDD’s die worden vervangen voor SSD’s. Jammer dat voordat iets standaard is er nog wat tijd overheen gaat.Ik denk zelf dat Apple komt met een streaming music dienst als de meeste telefoon operators LTE kunnen leveren. Dan heb je er onderweg tenslotte ook nog wat aan.

    Dan mogen ze snel meer ruimte op de SSD’s maken. We zijn pas net ver met de huidige schijven, laat staan dat die hoeveelheden op een SSD komen, dat gaat nog lang duren.
    En aangezien een beetje blu-ray film behoorlijk wat ruimte inneemt, is SSD leuk om je pc op te starten met wat programma’s, maar meer niet.

    En wie brand er nou serieus een blu-ray? Streamen, maar dan met een normale schijf, geen SSD.

  13. Origineel geplaatst door Paul
    Hoop niet dat concurentie hier verkeerd uitpakt. Wat als Sony besluit om als label weg te gaan bij bijv. SpotifyKan je straks meerdere abonnementen nemen.

    Inderdaad. Al die initiatieven falen jammerlijk omdat één of meer labels zich niet aansluiten. Ik wil best een 10tje betalen per maand, maar dan wil ik wel een uitgebreid aanbod… en van mijn muzieksmaak is helaas maar 60% in dit soort diensten te vinden! 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.