Reacties voor: Sony Ericsson zet in reclamefilmpje Xperia Play tegenover iPhone

Sony Ericsson probeert klanten te werven voor de Xperia PLAY door te vergelijken met de iPhone. Natuurlijk heeft de iPhone geen schijn van kans.

Reacties: 68 reacties

  1. Haha, ik kan er wel om lachen. En het is zeker zo dat als je echt wilt gamen de Xperia Play daar meer geschikt voor is dan een iPhone. Maar voor echt echt gamen neem je toch een PSP of DS/3DS?

  2. Vreselijke reclamespot, en ergerlijke actrice

  3. hahahaha satanische boodschap was goeie

  4. Lol, wat een slechte reclame. Vanwege deze reclame neem ik nooit meer een Sony Ericsson product. Goed gedaan 😀

    Wat koenvdvoort zegt.

  5. Lijkt een volkomen overbodig product.

  6. Is totaal geen markt voor dit toestel..

  7. dfk & ciato
    Natuurlijk is dit voor iPhone liefhebbers niet nodig. Daarom zijn wij de markt ook niet. Er zijn voldoende mensen die hier wel op zitten te wachten.

  8. Kan zeker wel lachen om het eerste filmpje. Klopt inderdaad: met een Xperia Play kan je toch veel makkelijker gamen dan met een iPhone. Puur omdat een iPhone controllers mist.

  9. Grappig 🙂 Maar inderdaad, voor een beetje gamen neem je geen telefoon (ook geen iPhone).

  10. iPhone slecht voor gaming?
    ik kan modern combat 2 perfect spelen op me iPhone.
    De xperia heeft Juist knoppen. Apple moet maar Es een Bluetooth gamecontroller make. Maar ik ga echt geen xperia kopen voor de knoppe

  11. @koenvdvoort: ja maar een gsm, heb je altijd bij je, en een psp/ds niet, en dit is nou net het grote voordeel van dit toestel.

  12. Ik vind het wel goede reclame! En daar gaat het toch over niet?

  13. Koop toch een ps3 als je spelletjes wilt spelen met een controller. Wat een onzin dit!

  14. Dit houdt de Apple ontwikkelaars scherp. Zal best wel een goed toestel zijn, denk ik.
    Concurrentie is altijd goed.

  15. Hele fijne reclames. Ik zou er bijna een Sony-ding door kopen. Leuk mens ook. Kende haar niet.

  16. Eerste waardige concurrent tegen over de iphone alleen is de doelgroep anders..! Prima werk sony erricson!

  17. De betere echte games die het prima doen en er heel goed uitziwn spelen inderdaad voor geen meter op de iphone! Zoveel games die of niet lekker reageren of je zit met je vingers in de weg in een game! Kunnen de oogklepjes hier wel weer lullig over een concurrent doen, maar het echte gamen is toch echt niet zo lekker op de iphone/touchscreen!
    En voor gamen moey je dit en blablabla nemen??? Apple gaat er prat op hoe mooi het gamen wel niet is op een phone… En navigeren, mail checken, internetten, foto’s maken etc etc kun je ook op een ander apparaat doen!! Het mooie is dat alles op 1 kan!!! Doe het dan ook goed/ beter. Is zeker wel een markt voor! Apple moet desnoods iets malen dat je op de iphone kunt klikken en dat je dan echte knopjes hebt, dan kunnen ze pas echt games uitbrengen! Grafisch en qua power zijn ze er al, nu het lekker kunnen gamen nog!

  18. for serious game players is the sony great , but for angry bird type of games is the iphone or normal android enough ( adverts can be removed with ad killer on the android platform ) will be nice to see what the next iphone is , but it still will remain a basic game phone as you have no controllers built in , the screen is too small and it makes the game look rubbish with 2 thumbs on the bottom 1/3 of the screen , on the ipad is game playing better than the iphone apart from the over the top extra price you have to pay for the ipad version ( iphone versions play perfectly anyway at a lower cost ) as for the psp i think its days are numbered , nintendo’s 3ds looks cool and does what you need it to do , play games for a long time

  19. Als ik controlers wil, haal ik de xbox wel uit de kast. Is net geweldig dat de iphone maar 1 knop heeft. Dat je met de software bent aan het sukkelen met die telefoon laten ze niet zien. Laats de htc hd2 in mijn handen gehad. Wat een elende…..

  20. “hi brad, hi germaine? How are you guys? Want to taste my home made cookies?”
    😀

  21. Ziet er wel heel goed uit. Echt wel. Of ik daar nou een Sony voor wil kopen? Neh. Misschien aks de iPhone 5 tegenvalt. Eigenlijk zit ik er aan te denken om de 3 GS aan te houden en dan een iPad 2 ervoor in de plaats te kopen. Stel dat je bij de iPhone 5 €300,00 moet bijbetalen en hij is alleen maar sneller en misschien wat beter. Ik gebruik sinds ik de iPad heb de iPhone alleen nog maar als ik iPad echt niet mee kan nemen. Eend abbo van €10,00 voor de 3GS spaar ik het jaar €240 uit. Twee jaar zelfs €480,00 uitgespaard. €300,00 + €480,00 = een hele mooie iPad 2 of 3.

  22. Zeker dat deze tel goede functies bevat. Voor een bepaalde markt een goede telefoon denk ik. Maar alleen al door de reclame zou ik hem niet kopen. Ik vind het niet echt overkomen.

  23. Hee, dat is de ‘fan’ in de geweldige comedy Flight of the conchords’

  24. Denk idd wel dat dit een betere gametelefoon is dan de iphone, touchscreen blijft een b*tch om op te gamen.. (ondanks alle accessoires die tegenwoordig verkrijgbaar zijn). Maar op alle andere vlakken wordt dit ding totaal overklast door de iPhone.. Conclusie? Dit ding concurreert imo meer met de PSP’s en DS’en van deze wereld.

  25. Een beetje overbodig, dit soort reclames. Beide toestellen zijn inderdaad geschikt voor gamen en beide hebben ze volledig bestaansrecht naast elkaar.

    Waarom? De Xperia heeft echte knoppen, die de iPhone inderdaad mist. Daarom is de markt van de casual games voor de iPhone en de markt van de first person shooters voor de Xperia. Simpel toch?

  26. Fijn dat we de moeder van Lara Croft nu ook kennen 

  27. Maar op alle andere vlakken wordt dit ding totaal overklast door de iPhone.. Conclusie? Dit ding concurreert imo meer met de PSP’s en DS’en van deze wereld.

    Laat me niet lachen man, weer zo een “ignorant” fanboy reactie, serieus, als je niet eens EEN KEER kan accepteren dat andere telefoons waardige concurrenten zijn voor de iPhone, ga dan ajb geen enkel nieuws meer over andere telefoons etc. lezen.
    En @ alle mensen die zeggen dat je ook een xbox/ps3/psp/ds hebt die je gebruikt: de toekomst is om alles in een apparaat te hebben, als jij je psp en telefoon rond wil sleuren moet je dat vooral doen hoor :O

  28. Origineel geplaatst door Peter
    “hi brad, hi germaine? How are you guys? Want to taste my home made cookies?”

    🙂

  29. Hehe.. die laatste was wel grappig =D de rest.. meh.. maar trouwe iPhone gebruikers zijn dan ook niet het publiek waar ze op richten..

  30. Ik heb de ipod4 maar ik ga de play erbij nemen om te gamen yeah Sony 4ever(alleen om PlayStation)

  31. Maar de meeste iphonegebruikers zijn niet de echte die hard fans! De echte apple fanboys met oogkleppen op kijken inderdaad niet verder…

  32. Leuke commercial. Ze hebben ook groot gelijk ! Gamen op de iPhone is vanwege het ontbreken van hardware knoppen gewoon minder tof als op zo’n Xperia play ! Elke phone heeft zo zijn voordelen 🙂

  33. Core business iphone; smartphone (brede doelgroep)
    Core business xperia; wannabe nintendo met belfunctie (zeer beperkte doelgroep) fail. Die vergelijking slaat dus als een tang varken, hierboven.

  34. Typisch Sony. Net moslim terrostem: failure at making other look silly.

  35. Origineel geplaatst door Ginger
    Koop toch een ps3 als je spelletjes wilt spelen met een controller. Wat een onzin dit!

    Net zo suf als zeggen “Neem dan toch een laptop ipv een telefoon als je apps of op internet wil” Wat een onzin jouw reactie…

  36. ik vind dat er in het artikel wel erg streng tegenover de experia wordt opgetreden. Ten eerste is het niet zomaar een vrouw in een mantelpakje, ze is een gerespecteerd actrice zeker in Amerika(beginnende met haar rol in Flight of the Conchords). Maar dat heeft er uiteindelijk niets mee te maken. Het gaat erom dat het een feit is dat wanneer je een iphone naast een controller phone zou leggen er een duidelijk verschil zou zijn van wat er ontbreekt op de iPhone. En het is toch ook gewoon very true dat het weleens leuk zou zijn om te zien wie je schiet? Nu zit mijn duim voor hetgeen dat ik wil schieten.
    Ook leuk,Triple kill bitches: http://www.youtube.com/watch?v=pt2LMfeJiw4&feature=relmfu

  37. Als ik goed wil gamen ga ik wel op een xbox, PlayStation enz, een iPhone is gwn leuk omdat het puur touchscreen is…heb een psp om echt te gamen…iPhone is gwn puur voor de fun :-). Nja…misschien verkoopt ie wel goed, time Will tell 🙂

  38. Lame XD

  39. Deze telefoon zou eens kennis moeten maken met KB, einde iPhone 🙂

    Voorlopig is dit ook wel leuk, zeker de satanic one 😉

  40. Ben wel een gamer, toch vind ik de shooter games op iPhone enzo niks aan.dat doe ik toch liever op mijn Xbox. Op de telefoon speel ik graag simpele spellen zoals angry birds en cut the rope!
    Maar voor sommige mensen is dit misschien wel een uitkomst.

    Persoonlijk denk ik dat het een flop word puur omdat te weinig mensen hier interesse in hebben. Bedoel laten we met zijn allen vooral niet de Nokia n-gage vergeten (of hoe dat ding ook heet).

    Reclame filmpje zelf? Sorry dood irritant, het mag dan wel een bekende actrice zijn, dat wil niet gelijk zeggen dat de reclame goed is! Echt wat vreselijk gedaan.

  41. Met iPhone kan je zelfs super gamen, anders was het ook niet zo interessant voor game ontwikkelaars.

  42. Volgens mij heeft de iPhone zijn sporen reeds verdiend. Ik noem een angry birds. Pvz enz. De iPhone is uitermate geschikt als Gaming platform kijk maar eens hoeveel er aan verdiend wordt.

  43. Tof, de ngage was ook zo’n super game telefoon. Ik koop wel een psp als ik wil gamen met echte knoppen.

  44. Ja laad ik een telefoon kopen met extra game pad aan de onderkant
    -.- Koop dan geen telefoon!

  45. Wat een zure fanboy reacties. Ik ben super tevreden over mijn iPhone, maar die filmpjes zijn leuk. En met knoppen is het met bepaalde games inderdaad beter gamen…Zeg dat het niet zo is!

  46. Jaaaaaaa de iphone is ook geschikt voor gamen, maar voor shooters, fifa, nba jam etc niet echt!!!! Voor angry birds en doodle jump is het echt super, maar wil je een stapje verder dan werkt het voor geen meter, terwijl de iphone het wel kan!!!

  47. @koenvdvoort: Waarom zou je als je echt wilt game en nintendo DS/3DS kopen? dat is geen echte gaming dat is family spelletjes op een te klein scherm

  48. @Flozzo: Ik heb naar de specs gekeken en ze komen niet eens in de buurt van de iphone..

    de iphone is daarin tegen ook nog is dunner en kleiner
    en de appstore staat nog steeds voor op de marketplace?

    dus kom nou niet met je ik haat apple want het is te duur is ik ga maar op apple fan boys haten reacties…

  49. @Daejji: Angry birds is geen game.. het is een app

  50. De xperia play is een leuke mobiel. Het is makkelijker met de controls. Graphics zijn hetzelfde als de iPhone. Zelf speel ik amper spelletjes. Voor het echte werk pak je een console of pc. Heb me wel geërgerd aan de reclame. Gewoon slecht. Zal in het begin misschien storm lopen, na een paar maanden hoor je er niks meer over.

  51. Een speciale game telefoon maakt is het wel logisch dat die beter gamed als een iphone

  52. Ze kijken alleen maar naar het gamen, maar als ze nou eens naar de andere prestaties of de vele apps in de App Store keken, was het een hele andere reclame geweest.
    Verder een hele goede concurrent voor de iPhone, altijd fan als er concurrenten zijn, daardoor worden er altijd dingen verbeterd enzovoort. Leuk speeltje, maar geef mij toch maar een iPhone. Want daarvoor zijn we hier toch…. 😉

    (Trouwens, die pruik is wel heel slecht geplakt in de 2e reclame. :P)

  53. Slechte reclame… Logisch als het gaat om Android natuurlijk.

  54. Dan is dat telefoontje van Sony dus toch wel ewn uitkomst scheelt ook weer zuur verdiende geld met je krantenwijkje…

  55. iphone 5 komt er aan PAS MAAR OP sonie!.

  56. Heb toch liever een PSP waarmee ik kan bellen denk ik..

  57. de reclame mist iets …. inhoud

  58. LOL wat een leuke voorspelbare reacties. (de fanboys)

  59. Ik vind ze een behoorlijk goed punt hebben.. Bij de iphone zitten je vingers vaak enorm in de weg als je spelletjes ah spelen bent.. Ik kan me voorstellen dat als je zo’n knoppen hebt dat dat veel makkelijker is.. Langs de andere kant is een spelletje op een gsm ook maar gwn een spelletje spelen.. Voor te gamen pak je toch een degelijke console…

  60. Deze filmpjes hebben mijn niet kunnen overtuigen.
    Blijf bij mijn iPhone , iPad , iPod touch en iMac.

  61. Hmm… Ik vind dit wel een vrij… Hoe zal ik t zeggen… Bizar reclamecampagne…

    Maar goed ik kan er wel om lachen

  62. Battleheart is trouwens wel degelijk lastig te spelen op de iPhone dankzij touch: als de vechters dicht bij elkaar staan, kan je niet goed de ander ‘selecteren’ – je tapt je suf!

  63. Ik denk dat ik dat al 10 keer gelzen heb dat deze phone alleen ps1 en psp spelletjes kan afspelen. Ik wacht liever op de psp2 of NGP hij gaat dezelfde prijs kosten maar je kan er wel niet mee bellen dat is het enige verschil.

  64. Geweldige commercials en laten we wel wezen de touch controls op de iphone/ipad en ipod touch sucks big time met dat soort games!

  65. Origineel geplaatst door Tarik
    @Flozzo: Ik heb naar de specs gekeken en ze komen niet eens in de buurt van de iphone..de iphone is daarin tegen ook nog is dunner en kleiner en de appstore staat nog steeds voor op de marketplace?dus kom nou niet met je ik haat apple want het is te duur is ik ga maar op apple fan boys haten reacties…

    Ik haat Apple niet, en al helemaal niet omdat het te duur is… Man wat ben je je er toch weer slap van aan het af werken, met ongebaseerde argumenten over hoe de specs veel beter zijn… KOM OP MAN, het enige wat de iPhone heeft wat deze niet heeft is een fcking hogere resolutie -.-
    Verder moet je er zelf maar van houden hoe groot ie is, en het argument van de appstore is ook waardeloos; lees dit anders maar eens: http://www.mobilecowboys.nl/nieuws/14174
    *zucht*

  66. En dat ik Apple haat omdat het te duur is is een slap en onnozele statement. Je weet niks van mijn leefsituatie of wat voor gadgets ik bezit. Alsjeblieft man, houd je fanboy BS toch voor je. Volgens mij zeg je zelfs dat de iPhone 4 TOV de Motorola Atrix 4G betere specs heeft.. -.-
    Verder geef ik toe een Android telefoon te bezitten, vanwege de vrijheid om mijn systeem veel meer aan te passen dan bij andere telefoons. Als je daar niet mee kunt leven, ga dan maar leuk in een Apple grot wonen ofzo.

  67. ?
    Specs komen niet in de buurt?
    De Adreno 205 doet niet onder en verslaat op sommige punten zelfs de SGX540 die met gemak de sgx530 verslaat die in een iPhone 4 zit.
    Ik weet het niet hoor, hogere resolutie resolutie en dezelfde kloksnelheid en lagere gpu gebruiken als argument om te zeggen dat de iPhone beter is, vind ik niet creatief.

    Net zoals zeggen dat je maar een console moet kopen… For the record de volgende generatie mobile gpu’s gaan confuseren met de consoles. Check de Adreno 220 maar en hou die in de gaten.

    Het gaat er helemaal niet om wat de, zoals zo mooi eerder geformuleerd, oogklepcultuur vindt. Het gaat erom dat we wat betreft technologie in een zeer mooie tijd leven!

    *denkt terug aan de tijd dat zijn PC langzamer was dan zijn telefoon*

    Ik vraag mij inderdaad af of er markt voor is maar ik hoop het wel en dat het een boost wordt voor de ontwikkeling van games.

  68. haha, vooral het derde filmpje is geniaal 🙂
    Maar iPhone is uiteraard veel gaver.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.