Reacties voor: Sony brengt vier hoofdtelefoons voor iPhone en iPod uit

Sony brengt vier hoofdtelefoons voor de iPod en iPhone uit: MDR-EX38iP, DR-EX300iP, DR-V150iP en MDR-E10iP. Ze zijn gericht op een verschillend publiek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Ik heb liever gewoon de echte Apple’s. Morgen weer nieuwe kopen. 5e setje. De rest allemaal gesneuveld ( de katten(; )

  2. heb je geld teveel ofzo? de oortelefoontjes van apple kosten zo 30 euro ofzo?
    haha

  3. Apple oordopjes gaan snel kapot. Na 3-4 maanden merkte ik al een verschil tussen li en re. Dit was ook bij de vorige gebeurt. Afstandsbediening is inmiddels ook gesneuveld. De reden dat ik bij appel ben gebleven is vanwege de afstandsbediening. (Sennheiser jad ze al met, maar waren >100€). Nu maar eens die Sony proberen.

  4. Dan heb ik het nog niet eens over de geluidskwaliteit. Ik ben geen audiofiel, dus zolang het niet te dof is ben ik tevreden. Wellicht een reden voor vele anderen.

  5. Ik heb al een tijdje (sinds vorig jaar oktober) de Sony MDR EX 38IPW

    lijken een beetje op de foto boven, maar zijn wel geheel wit en hebben relaxtere in-ear oordopjes.

    Ik zweer bij Sony, zal nooit de meegeleverde Apple oordopjes gebruiken.

    Enige nadeel bij de nieuwe Sony lijn: ze zijn afgestapt van het model waarbij je de draad om je nek kan laten hangen! Dat was juist altijd zo fijn dat je je oordopjes kon laten rusten/hangen om je nek. Nu moet je net als bij de Apple dopjes irritant steeds alles wegstoppen 🙁

  6. Ik blijf nog steeds bij sennheiser.
    Ik heb ooit eens één paar sony oordopen gekocht en die waren binnen een maand kapot. Ook mijn phillips oordopen waren al binnen een maand kapot.
    Toen heb ik de sennheiser Cx400 gekocht en die gingen gelijk een jaar lang mee. Nu bezit ik inmiddels de sennheiser Cx300 ||, jammer genoeg zit hier geen afstandsbediening / microfoon op.

  7. heb zelf nog geen beter dan die van Apple gevonden, vindt ze zo fijn zitten dat ik ze wel moet kopen (maar dat is niet te gek vaak, mss 1x per jaar) en dit is even duur..

  8. Origineel geplaatst door Martijn
    Ik heb liever gewoon de echte Apple’s. Morgen weer nieuwe kopen. 5e setje. De rest allemaal gesneuveld ( de katten(; )

    heb je het dan over de in ear. Of de bijgeleverde. Die kun je voor een apel en een ei op markplaats vinden.
    Zo heb ik daar ook geloof 3 paar in de verpakking van liggen. Ik gebruik de in ear’s van apple.

  9. ik gebruik de Jabra BT 620s Draadloos via Bluetooth

    http://www.youtube.com/watch?v=wAlA6qUmglU&feature=related

    Maar dit ziet er goed uit ondanks dat het niet draadloos is

    @:Tom

    je hebt inderdaad gelijk vond het ook altijd zo fijn dat je het koortje om je nek kon doen jammer dat ze daar afgestapt van zijn

  10. heb al geruime tijd de altec backbeat 906 en ben er super tevreden over. heerlijk zonder die draden en het geluid is vet

  11. Ik word een beetje moe van de term ‘ipod-killer’ of ‘iphone-killer’, een ipod/iphone is heus niet alles hoor.

  12. Zouden deze werken op een eerste generatie iPod touch? Die van Apple zelf werken namelijk niet.
    (Het gaat dus om iPod touch 1G en alleen om de play/pause/next/volume functie)

  13. Als ik een keer geld te veel heb en mijn momentele oordopjes zijn op, eens uitproberen.

  14. Microfoon en afstandbediening zijn trouwens een must voor mij.

  15. Ik heb momenteel Beats van Monster en het geluid daarvan is geweldig! Maar ik vind persoonlijk dat deze hoofdtelefoons best wel niet zo heel mooi zijn. ^^

  16. Wat is hier raar aan, nou simpel sony maakt de ipod en iphone koptelefoons na ‘ja in preciepe doen ze dit’ en dan maken s

  17. Ze het duurder dan de apple koptelefoons met dezelfse fucncties

  18. Heb de mdr e700. Betere heb je haast niet 🙂
    mensen die zeggen dat de standaard oordopjes goed zijn, zijn geschift… Haha j/k

  19. Ik gebruik de Beats Solo, niet goedkoop maar veel beter heb ik nog niet gehoord en ik werk in een van de betere audiowinkels.

  20. Ik snap niet dat er mensen zijn die de oortjes van Apple afstempelen als de beste keus, ligt de lat dan zo laag bij hen? Ik gebruik oortjes van Lenntek van het type Sonix en eens je zulke oortjes gehoord hebt, dan zijn de oortjes van Apple teveel betaalde “kwaliteitsoortjes”. Ik zeg niet dat de oortjes van Apple rommel zijn, maar er is echt zoveel beter te krijgen, zelfs de standaard instappertjes van Sony zijn stukken beter. en dat voor 1/3de van de prijs van de standaard oortjes bij de iphone.

  21. ik heb mijn ipod touch nu toch al 1,5 jaar en mijn oortjes doen het nog prima alleen het grijze rubber achtige randje is er af bij de dopjes

  22. @iphonevanolaf:

    Olaf!! Ik heb hem ook. Maar heb jij een MacBook?? Kan je hem daar ook mee koppelen??

  23. Ik hou het ook lekker bij mijn senheissers cx300.. Als je die eenmaal gehad hebt wil je niet anders meer..Gebruik de orginele iPhone dopjes alleen als headseat in de auto

  24. Origineel geplaatst door Martijn
    Ik heb liever gewoon de echte Apple’s. Morgen weer nieuwe kopen. 5e setje. De rest allemaal gesneuveld ( de katten(; )

    Ik heb maand terug gewoon 3 stuks kopie oordopjes uit Hongkong op ebay gewonnen voor 1,50 en je merkt geen verschil tussen kwaliteit.

  25. Iemand Ultimate ears al eens geprobeerd? Je wil niet anders meer daarna!

  26. Origineel geplaatst door gosat
    Apple oordopjes gaan snel kapot. Na 3-4 maanden merkte ik al een verschil tussen li en re. Dit was ook bij de vorige gebeurt. Afstandsbediening is inmiddels ook gesneuveld. De reden dat ik bij appel ben gebleven is vanwege de afstandsbediening. (Sennheiser jad ze al met, maar waren >100€). Nu maar eens die Sony proberen.

    Je weet dat je nu hebt geschreven KLEINER DAN 100 euro? Volgens mij bedoelde je GROTER DAN 100:P

    OT:
    Allemaal leuk en aardig, maar ik zweer bij mijn iFrogz NervesPipes:)

  27. Haha, een In ear hoofdtelefoon. Dat zal vast pijn doen.

  28. Origineel geplaatst door Roger
    Origineel geplaatst door gosatJe weet dat je nu hebt geschreven KLEINER DAN 100 euro? Volgens mij bedoelde je GROTER DAN 100:POT: Allemaal leuk en aardig, maar ik zweer bij mijn iFrogz NervesPipes:)

    Nope, het aangeduide symbool staat voor ” groter dan “

  29. Deze sony oortjes bestaan al langer, ik hen de kleine zwarte gehad en was er niet tevreden van. Na een maand was hij al kapot. De beste headphones zijn die van bose, ze zijn duur maar het geld waard. In tegenstelling tot de apple oortjes die veel te duur zijn en geen kwaliteit leveren

  30. Origineel geplaatst door Roger
    Je weet dat je nu hebt geschreven KLEINER DAN 100 euro? Volgens mij bedoelde je GROTER DAN 100:POT: Allemaal leuk en aardig, maar ik zweer bij mijn iFrogz NervesPipes:)

    Wiskunde of logica is zeker niet je sterkste kant.

    Ik ben niet echt een audiophile. En daar ben ik ook blij om. Anders moet ik iedere keer weer nieuwe dure oordopjes kopen. Erger ik me als ik naar muziek luister bij andere thuis en moet ik iedere keer er weer wat van zeggen.

  31. Ik gebruik nu al een tijd de Motorola HT 820 via bluetooth, en dat bevalt me uitstekend. Ook het bellen gaat perfect!

    Voor mij geen draadjes meer, of het moet die nieuwe Sony-Ericsson headset worden, met de functie dat ie stopt als je ‘t oortje uit je oor haalt, en weer oppikt als je m weer terugstopt. ( ben ‘t modelnummer even kwijt :-/ )

  32. Gewoon je eigen headset modden! Van de originele headset oortjes eraf knippen en solderen in een goede koptelefoon. Dan heb je alle voordelen: Goed geluid, gewoon bellen en alle functies van originele headset!

    Nu heb ik: originele Apple kabel (25 euro) + Sennheizer HD202 koptelefoon (35 euro).

    Apple Sennheizer Headset Mod

    Ps. Is nog mooi ook, zwarte sennheiser met zo’n wit Apple kabeltje eraan! Succes met solderen allemaal!

  33. Sony maakt echt fantastische dopjes!!
    shure helemaal maar onbetaalbaar.
    sennheisser ook wel, alleen moet je wel weten welke je moet hebben

  34. nooit skullcandy kopen!
    na drie koptelefoons van 70 euro per stuk heb ik t egt gehad met die ondingen!
    bijv. WESC maakt egt te dope koptelefoons
    check maar is op de site

  35. heb Bose in ear oordopjes, zijn 1x stuk gegaan zonder moeite ingeruild binen 3 weken.

    Bass wat eruit komt is 10x beter dan die fruts apple. wel jammer dat ie geen microfoon heeft

  36. De VModa in ear plugs zijn ook erg goed. Gebruik ze nu al meer dan een jaar. Wel best prijzig, maar dan heb je wel lekker geluid 🙂

  37. @VMC:

    Nee heb geen MacBook dus ik zou het niet weten het is trouwens wel een goed idee dus gelijk verbinden met mn PC maar dat lukte niet (Windows 7 Ultimate)

    En nu we het erover hebben mn oordopjes van apple zijn nu net kapot gegaan krijg geen geluid uit mn rechterdopje de volume/volgende/terug/play/pauze knop doet het nog wel heb al op mn andere iphone gebrobeert maar ligt echt aan het dopje ga maar weer eens een bezoekje brengen aan de apple store

  38. @iphonevanolaf: Over je rechterdopje, probeer eens het dopje op je mond te zetten en dan !voorzichtig! te blazen en dan te zuigen (eindigen met zuigen). Je hoort dan ligt gekraak ik je oordop, vaak doet hij het daarna weer. Het niet of niet goed werken van oordopjes heeft vaak met een gekreukeld trilplaatje te maken. Even blazen en zuigen is dan de oplossing. Ik hoop dat dit voor jou werkt! Succes!

  39. ik heb alles gehad, ik heb een lichte headset obsesie… zelfs de shures van 499 euro…. maar ik moet zeggen dat ik helemaal ondersteboven blijf van die geniale V-moda’s met die moddervette bass…

  40. Geef mij maar Shure of Westone, maar wel de 3-driver of 2-driver in-ear oordoppen.

  41. wie koop er nu apple dopjes, veel te duur voor slechte kwaliteit. sony en sennheiser zijn toch de betere, ja en nog een paar veel duurdere

  42. v moda ook goed, maar kwetsbaar, gaan na tijdje kapot bij de plug

  43. sennheiser hd25 + griffin smart-talk
    best of both worlds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.