Reacties voor: De iPhone heeft geen fysieke homeknop meer nodig

Hoe lang is de fysieke homeknop nog relevant? Nu heeft zelfs de Touch ID-vingerafdrukscanner hem niet meer nodig, als het aan Sonovation ligt tenminste.
Lees het complete artikel → De iPhone heeft geen fysieke homeknop meer nodig
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. vergeet niet apple watch en iPad

  2. Zal een duur schermpje worden.

  3. ik hoop dat deze sensor beter werkt dan die in de iPad Air 2 en iPad Mini 3. Beide apparaten hebben (bij mij) toch flink moeite om snel te functioneren. Beetje eelt en warme vingers zorgen vaak voor problemen, rest niet veel meer dan de cijfercode. De sensor is prima, de vingers van de kinderen doen het uitstekend. Maar werkhanden lijken minder geschikt (en ja, de sensor wordt correct bedekt en gebruikt).

  4. Origineel geplaatst door Gerben
    Zal een duur schermpje worden.

    Ik voorzie het nog erger, nu is het al niet mogelijk om de touch ID knop te vervangen zonder het toestel naar Apple te sturen.
    Straks is het dan niet eens meer mogelijk om zelf of via een reparatiewinkel het scherm te vervangen omdat de touch ID in het scherm verwerkt is.
    Telefoon laten vallen gaat dan een stuk duurder worden.

  5. vind het altijd wel lekker om een fysieke homeknop te hebben.

  6. Waarom de “homeknop” niet verwerken in het Apple embleem op de achterkant? Kan je perfect aan met verschillende vingers.

  7. Het nadeel is als je hem laat vallen en je scherm barst, kan je je iphone niet echt meer gebruiken. Zal je scanner het niet meer doen door de barsten..
    Wordt een duur geintje dan.

  8. Origineel geplaatst door Dappere Dirk
    ik hoop dat deze sensor beter werkt dan die in de iPad Air 2 en iPad Mini 3. Beide apparaten hebben (bij mij) toch flink moeite om snel te functioneren. Beetje eelt en warme vingers zorgen vaak voor problemen, rest niet veel meer dan de cijfercode. De sensor is prima, de vingers van de kinderen doen het uitstekend. Maar werkhanden lijken minder geschikt (en ja, de sensor wordt correct bedekt en gebruikt).

    Misschien je pink gebruiken? Daar heb ik nog nooit eelt gehad.

  9. En hoe reset je het iOS apparaat als een weerbarstige app de boel laat vastlopen? Het overkomt mij niet vaak, maar toch!
    Daar is de homeknop nog steeds bij nodig.

  10. @gvdk: Die gedachte had ik dus ook al meteen! 😁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.