Reacties voor: Sonos verwelkomt de HomePod met een geweldige afspeellijst

Op een hilarische manier verwelkomt Sonos de Apple HomePod in de wereld van de slimme speakers. Als je de nummers in de afspeellijst achter elkaar opleest, zit er een leuke boodschap in verwerkt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Leuk zeg en heel origineel, ook lekker positief. Hier word je blij van 🙂

  2. Geen homepod, geen Apple watch 4g, enz. Pfff

  3. Origineel geplaatst door Christophe
    Geen homepod, geen Apple watch 4g, enz. Pfff

    Soms moet je niet voorop willen lopen.

  4. 😁.. geen fan van sonos maar kan actie wel waarderen. Goeie teaser ook door playlist op op spotify te maken.

    Geef mij maar spotify connect. Na jaren airplay via appletv nu overtuigd dat conmect veel fijner is. Scheelt veel batterij van telefoon/ipad en kan gewoon bellen en gebeld worden als je muziek luistert.

  5. Het geluid van de Sonos Play one is verbazingwekkend goed en verbaast me eigenlijk nog elke dag. Ik vraag me af of de HomePod daar aan kan tippen. Ik vind het maar niks dat de HomePod zelf (en per nummer) de EQ aanpast. Is voor mij een absolute No-Go zeker gezien de samenwerking met het twijfelachtige Beats. De Beats koptelefoons klinken helemaal nergens naar al doet het marketingapparaat er alles aan om je anders te doen geloven. En tja, als je zoveel geld hebt uitgegeven voor een koptelefoon in een kek kleurtje wil je natuurlijk ook niet meer toegeven dat de geluidskwaliteit tegen valt (voor 130,- heb je een echte Beyerdynamic die de defacto standaard is in elke zichzelf respecterende studio en die Biets prullaria op geluidskwaliteit vér achter zich laten. Siri zit ook op je telefoon, op je AppleWatch, op je AppleTV, op je MacBook dus is ook geen argument. Ik ben best wel een Apple adept maar deze HP laat ik aan me voorbij gaan.

  6. @Arie: Ik heb inmiddels zo’n 25 reviews gezien en gelezen. Elke review die de vergelijk maakt met de Sonos komt tot de conclusie dat de Homepod beter klinkt.

  7. Origineel geplaatst door JK
    @Arie: Ik heb inmiddels zo’n 25 reviews gezien en gelezen. Elke review die de vergelijk maakt met de Sonos komt tot de conclusie dat de Homepod beter klinkt.

    Dat is inderdaad opvallend. Zo opvallend, dat er iets niet klopt. In mijn perceptie zijn het of advertorials, of niet onafhankelijk, of niet objectief, of….

  8. Origineel geplaatst door JK
    @Arie: Ik heb inmiddels zo’n 25 reviews gezien en gelezen. Elke review die de vergelijk maakt met de Sonos komt tot de conclusie dat de Homepod beter klinkt.

    SONOS komt echt tot zijn recht in combinatie met een Sub.

    2x Play:3 op stands.
    1x Sub
    1x Soundbar

    Het klinkt werkelijk super voor wat het moet doen. Uiteraard moet je het niet vergelijken met Klipsch speakers, er is altijd baas boven baas. Maar SONOS Rocks voor wat het moet doen.

  9. @Koentje: Same. Ook geen fan van Sonos. Maar wel leuke actie!

    “Sonos staat al jaren bekend om hun speakers met goede audiokwaliteit.” Ik ben niet bekend met het complete aanbod maar de sonos speakers die ik heb gehoord klonken nogal matig. Vergelijkbaar met, of zelfs minder dan, een stel goedkope pc luidsprekertjes van logitech.

    Erg goed dat de homepod vooral gebouwd is voor goede geluidskwaliteit. Het gebeurt niet vaak (genoeg) dat een mainstream merk zich daar op richt. Tegenwoordig zijn bose en beats populair en beiden klinken nergens naar.

  10. Overzetten naar Apple Music → Songshift

  11. @Roy: Fantastisch programma en inderdaad zonder moeite in Apple Music!

    Ik mag dat wel dit soort acties!

  12. Na 10 jaar Sonos in huis kan ik met een gerust hart zeggen: er is geen beter(e) (klinkende) oplossing voor multiroom wireless audio. Vanaf mijn AMP set in de badkamer inclusief waterdichte afstandsbediening, de Play 3 in de keuken en beide jongens op kamer, de ZP5 in onze slaapkamer en zolder, tot aan de Connect op de AV receiver in de woonkamer, allemaal klinken ze fantastisch. En met de audio calibratie via de telefoon tegenwoordig nog beter dan voorheen.

    Ik wil nog wel eens meerdere HomePods simultaan horen spelen over verschillende kamers (party mode) en ze dan nog synchroon horen lopen, zonder echo’s en zo. Iets wat Sonos al meer dan een decennium feilloos doet.

  13. Origineel geplaatst door Ivo
    Na 10 jaar Sonos in huis kan ik met een gerust hart zeggen: er is geen beter(e) (klinkende) oplossing voor multiroom wireless audio. Vanaf mijn AMP set in de badkamer inclusief waterdichte afstandsbediening, de Play 3 in de keuken en beide jongens op kamer, de ZP5 in onze slaapkamer en zolder, tot aan de Connect op de AV receiver in de woonkamer, allemaal klinken ze fantastisch. En met de audio calibratie via de telefoon tegenwoordig nog beter dan voorheen.

    Ik wil nog wel eens meerdere HomePods simultaan horen spelen over verschillende kamers (party mode) en ze dan nog synchroon horen lopen, zonder echo’s en zo. Iets wat Sonos al meer dan een decennium feilloos doet.

    Ben benieuwd welke waterdichte afstandsbediening je gebruikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.