Reacties voor: Sonos kondigt Trueplay-software en vernieuwde Sonos PLAY:5 aan

Sonos introduceert de vernieuwde Sonos PLAY:5 speaker en Trueplay-software, waarmee de audiokwaliteit van alle Sonos-speakers veel beter wordt. Dankzij een iOS-app.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Mooi, die play5…maar de prijs!

  2. Sonos heeft voor mij al een tijdje afgedaan.. Er zijn veel betere alternatieven (denon, raumfeld,..)

  3. @Jan: Is dat zo? Ook qua app? Ik heb serieus naar Harman Kardon alternatief gekeken vanwege beter geluid, maar app is een drama

  4. En waar vind ik de Trueplay software dan? Ik zie het niet in de Sonos app terug. Of is het een bekendmaking? Als ik er op google zie ik niet terug hoe je er aan kunt komen.

  5. Origineel geplaatst door Robert Webbe
    En waar vind ik de Trueplay software dan? Ik zie het niet in de Sonos app terug. Of is het een bekendmaking? Als ik er op google zie ik niet terug hoe je er aan kunt komen.

    Titel is: kondigt aan… Heb nog even geduld 🙂

  6. Pleaseeeeee, Apple Music ondersteuning!! Vind ik belangrijker dan m’n Sonos calibreren!

  7. Gelukkig de “oude” versie van de Play 5 nog gekocht. Deze is me toch echt wat te duur. Hopelijk komt er wel Apple Music ondersteuning, want daar zitten de meeste mensen op te wachten denk ik.

  8. Ik heb 2 Sonos PLAY:5. En nu nog duurder? Het geluid is aardig, maar meer ook niet. Voor dat geld zijn er veel betere alternatieven.

  9. @Saber: Ik heb zelf 2 jaar Sonos verkocht en ben uiteindelijk voor Raumfeld gegaan. Het gebruik van een app is voor iedereen anders en daar wen je aan. Voor mij is prijs kwaliteit veel belangrijker en dat is bij Sonos niet meer het geval

  10. Origineel geplaatst door Saber
    Is dat zo? Ook qua app? Ik heb serieus naar Harman Kardon alternatief gekeken vanwege beter geluid, maar app is een drama

    Hoezo qua app? Denon ondersteunt op veel van hun apparatuur AirPlay, dus is icm àlle muziekapps (en videoapps) te gebruiken. De apps van Denon zijn niet slecht, ook niet echt fantastisch, voegen weinig toe maar zijn dan ook eigenlijk nogal nogal overbodig dankzij AirPlay.

    Erg onhandig (imho) die kastjes waar je een apàrte app voor nodig hebt.

    Origineel geplaatst door Flieps
    Mooi, die play5…maar de prijs!

    Tsja, en dan ben je er nog niet, zo kun je lezen in het artikel:

    Plaats e twee PLAY:5’s naast elkaar, dan krijg je een betere stereobeleving en een intenser, kamervullend geluid.

    Maw met ééntje ben je er nog niet, dan zit je (anno 2015!) naar veredeld mono-geluid te luisteren 😕 En voor de prijs van twéé kun je ècht wel wat (veel) beters mèt Airplay en kamervullend (stereo)geluid standaard kopen…

  11. @Robert Webbe: Zojuist via mail van Sonos het bericht: ,,Later dit jaar .” Geduld dus…..

  12. @FerryMan: De Denon Heos serie, wat toch wel de tegenhanger is van Sonos, is dan weer niet geschikt voor Airplay.. Heb zelf een Sonos Playbar. Fantastisch spul maar moet wel toegeven dat ik wel jaloers ben op de Spotify Connect mogelijkheid op de Denon Heos soundbar en andere speakers.. Veel fijner om de Spotify app zelf te gebruiken.

    Weet iemand btw of Sonos dat ooit nog mogelijk kan maken via een software update of is daar een hardwarematige wijziging voor nodig?

  13. Ikzelf ben onder de indruk van HEOS by Denon. Volg het systeem al een tijdje maar met de uitbreiding van de HEOS 1 en de HEOS HomeCinema is het een compleet pakket geworden en heb ik in meerdere ruimtes thuis HEOS apparaten staan. De app is zeer eenvoudig in gebruik en het geluid is wat ik van Denon gewend ben (positief dus).

    Wat uiterlijk betreft vind ik de nieuwe PLAY:5 dan wel weer mooi, mja, daar gaat het mij niet alleen om.

  14. @Michael: Spotify kan je toch ook via de Sonos app regelen?

  15. @Davevl: Ja klopt, maar de Sonos app interface is niet zo fijn als dat van de Spotify app. In de Spotify app kun je veel beter nieuwe muziek ontdekken. De Sonos app is eerder alleen geschikt om je bestaande favorieten af te spelen.

  16. Die HEOS by Denon dingen zijn wél godsgruwelijk lelijk zeg! Goed geluid, prima, maar die gedrochten zet je toch niet in je kamer neer!

  17. Dus 180 euro duurder dan de vorige S5.

  18. Jammer dat de witte versie toch een zwart front heeft.

  19. @Piet: Wacht maar tot je de true play hebt gebruikt! Dan is er Sonos … Only Sonos. Heb geduld en je zult beleven waarom je Sonos hebt gekozen.

    @Flieps: @Michael: Voor Sonos bestaat al sinds een paar jaar een ‘in between’ oplossing voor Airplay namelijk de AirPort Express van Apple. Deze sluit je aan op één van de Sonos spelers en bij de ‘lijningang’ wordt je Airplay zichtbaar en is daarna op iedere Sonos speler beschikbaar. Op deze manier heb ik 8-track aan mijn Sonos omgeving gekoppeld, en inderdaad Spotify doet t ook met je playlists van je iPad/iPhone. In mijn ogen een houtjes touwtjes oplossing, maar wel functioneel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.