Reacties voor: Sonos stopt met Recycle Mode, die oude speakers onbruikbaar maakte

Sonos stopt met de controversiële Recycle Mode, waardoor gebruikte apparaten onnodig onklaar werden gemaakt. Gebruikers moesten de Recycle Mode gebruiken om recht te hebben op 30% korting bij aankoop van een nieuwe speaker via het Trade Up-programma.

Reacties: 7 reacties

  1. Gebrek aan leiderschap, gebrek aan invoelingsvermogen met (potentiële) klanten als je het mij vraagt. Jammer. Bij mij komt er nooit meer een Sonos bij. We hebben het over luidsprekers mensen. Luidsprekers!

  2. Gaan ze speakers die nu al in Recycle Mode staan er dan ook weer uit halen?

  3. Waar gaat het over? Speakers weggooien? Ik gebruik 2 speakers uit 1996 en 2 uit 1998. Hebben geen software nodig en klinken zoveel beter dan al die moderne zooi!

    Airport Express en Apple TV aan een versterker uit 1989, met ingebouwde DAC, hangen en klaar! Geluid is dan echt zoveel beter! En bewezen erg duurzaam, werkt immers nog na 31 jaar!

  4. @Arie: bij mij hetzelfde. Knap hoe je zoiets zo eenvoudig kan verzieken.

  5. Ik heb in een goede hifizaak een Bluesound Pulse Soundbar 2i gehoord. Niet goedkoop, maar klinkt wel fantastisch. Je hebt er geen woofer bij nodig en toch komen er mooie lage en strakke bastonen uit.

  6. Wegwerp speakertjes. Iemand heeft bedacht dat na
    een paar jaar de software niet meer geüpdatet kan worden en de hele plastic handel verschroot moet worden en de consument voor veel geld nieuwe speakertjes moet kopen. Vervolg deze sonos oplichters en zet ze vast. Ik luister zeker tot 2050 nog naar mijn vintage B&W dm220i

  7. Origineel geplaatst door Arjan
    Gaan ze speakers die nu al in Recycle Mode staan er dan ook weer uit halen?

    Lijkt me wel een strak plan als ze zichzelf nog enige toekomst gunnen.. en dan ook nog een goede compensatie geven als excuus, want dit was natuurlijk gewoon een businessmodel gebaseerd op chantage…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.