Reacties voor: Stembesturing voor Sonos komt eraan: privacyverklaring binnenkort aangepast

Stembesturing voor de Sonos-speakers komt er nu echt bijna aan. In de gewijzigde privacyverklaring wordt melding gemaakt van stembesturing voor Sonos-producten. Deze verklaring moet binnenkort in gaan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Het is inderdaad met Amazon’s Alexa. Helaas verscheept Amazon die niet naar Nederland. Wel naar het VK en Duitsland. Een Amazon Echo Dot kost nog geen 45€ bij amazon.de.

  2. Heeft de Sonos Playbase ook geen microfoon ingebouwd? Ik dacht van wel…?

  3. Als ze slim zijn brengen ze een klein apart apparaatje uit a la de Alexa hockeypuck.
    Maar dat wordt nog wat met Google Home, Siri en Sonos in huis straks…

  4. Origineel geplaatst door Onno
    Als ze slim zijn brengen ze een klein apart apparaatje uit a la de Alexa hockeypuck.

    Maar dat wordt nog wat met Google Home, Siri en Sonos in huis straks…

    Wellicht tijd om te kiezen dan? Ze gaan er natuurlijk vanuit dat je met 1 ecosysteem gaat werken. Sonos dus via alexa. Siri via homepod en/of apple tv. Google via dat lelijke ding dat ze hebben.

  5. Homey van de Nederlendse producent Athom ondersteunt reeds Sonos via spraaksturing, in het Nederlands nog wel. Het ondersteunt ook alle protocollen, veel meer dan met Alexa, Google en alle aneren mogelijk is. Maar daar praat niemand over. Blijkbaar praat men liever Engels tegen eenn apparaat dan zijn eigen taal

  6. @Shideban: Ik kende het systeem nog niet, dus lees me even in op de website. Daar staat echter dat er geen stem en sounds is via Homey. Werkt stembesturing bij jou thuis wel?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.