Reacties voor: Sonos-speakers werken voortaan zonder bridge

Sonos heeft een update uitgebracht, waardoor de draadloze speakers voortaan zonder Sonos Bridge werken.
Lees het complete artikel → Sonos-speakers werken voortaan zonder bridge
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Sonos heeft via de app standaard de mogelijkheid om Spotify (premium), Soundcloud en een flink aantal andere bronnen zoals alle radiostations, te streamen. Je hebt daar echt geen Airplay voor nodig. Dat heb je alleen nodig voor iTunes, maar wie gebruikt iTunes als je de eerder genoemde strams hebt?

    Sterker nog, als je eenmaal Spotify oid streamt dan kun je je iphone uitzetten: de player maakt zelf contact met de bron.

  2. Het werkt, superchill nu kan ik het overal zetten waar ik wil.

  3. @Barman: Ik! Ik heb een flinke library aan muziek opgebouwd in de loop der jaren en, ondanks het feit dat ik ook wel Spotify Premium heb, speel ik toch veel sneller muziek via iTunes (en iTunes Match op de iDevices). Het gebrek aan Airplay ondersteuning weerhoudt me dus om Sonos speakers aan te schaffen.

  4. Bridge heb je nog wel nodig als je over een sonos 3.1-5.1 surround beschikt.

  5. Ik krijg niks te zien, app ge-update en verbinding gemaakt met mijn sonos systeem. Krijg dan alleen de kans om de naam te bewerken en het lampje aan of uit te zetten. Ook na en update van het gehele systeem werkt het niet, doe ik iets verkeerd???

  6. Origineel geplaatst door Richard
    @Barman: Ik! Ik heb een flinke library aan muziek opgebouwd in de loop der jaren en, ondanks het feit dat ik ook wel Spotify Premium heb, speel ik toch veel sneller muziek via iTunes (en iTunes Match op de iDevices). Het gebrek aan Airplay ondersteuning weerhoudt me dus om Sonos speakers aan te schaffen.

    Harddisk aan je router hangen (USB) of NAS voldoet al om al je opgeslagen muziek te benaderen via de Sonos app.

    Muziek welke op je Apple device (IPad/iPhone) staat, kan je ook rechtstreeks benaderen als je de Sonos app gebruikt op dat betreffende device. Airplay is dus niet nodig om muziek af te spelen.

  7. Laat maar heb het al, WiFi instellingen aangepast en het werkt.

  8. Snap dit niet, sonos gekocht een paar maanden geleden, zonder bridge. Werkt al prima. Playbar aangesloten via utp, dat wel. Mis niks.

  9. Origineel geplaatst door Harold: Snap dit niet, sonos gekocht een paar maanden geleden, zonder bridge. Werkt al prima. Playbar aangesloten via utp, dat wel. Mis niks.

    Voor sonos was altijd minimaal 1 bekabelde player óf bridge nodig. Dit is dus nu niet meer nodig.

  10. Ik krijg geen update te zien ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.