Reacties voor: Sonos-speakers binnenkort ook bij Apple Store, met drie maanden Apple Music

De Sonos PLAY:1- en PLAY:5-speakers zijn straks ook te koop bij de Apple Store. En als je voor 31 december 2016 één van deze Sonos-speakers koopt, krijg je een Gift Card voor drie maanden Apple Music cadeau.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ben al enkele jaren een tevreden sonos gebruiker, zowel de play’s als de playbar zijn top! Enkel de integratie van Apple music vindt ik niet zo super… Betaalbare apparatuur.

  2. Sonos werkt super. Niet alleen zou sonos verkocht moeten worden bij Apple, ze zouden sonos moeten integreren in de music app. Nu heb je de sonos app nodig die ik niet super goed vind werken i.c.m. Apple music.

  3. Ook al jaren een zeer tevreden Sonos gebruiker, neem hem ook mee op wintersport. Weet dat daar een onze appartement een modem ligt, sluit de bridge erop aan en heb gewoon mijn eigen muziek.

    Heerlijk.

  4. En ik maar hopen dat Bluesound ook eindelijk betere Apple integratie zou krijgen. Voorlopig dan toch maar Spotify en netwerk mounts….

  5. Sonos is gewoon helemaal top! Hier samen met deezer werkt echt perfect!

  6. @Herman: Eens. Zolang Apple geen Bluesound ondersteund bij ons geen Apple Music. Echt een stap hoger dan Sonos

  7. Hm hmm leuke actie echter vind ik Sonos mbt het geluid toch zwaar overrated. De manier van apparaten koppelen werkt goed, maar voor het geld wat je er aan uitgeeft zijn er geluidstechnisch veel betere speakers op de markt!

  8. Heb de play 5 gehoord en klonken inderdaad erg goed, had ze graag gekocht maar er is geen mogelijkheid om deze ook aan je films (tv) te koppelen.

    De playbar ondersteund geen DTS en heeft geen HDMI in en uit, maar werkt via optische. De playbar klinkt goed met de sub en de play 1 als achterspeaker maar door het gebrek van DTS het het via de TV loopt (meeste PCM 2.0) kan je er hooguit dobly prologic 2 van maken. Daarbij kljnken de Play 5 naar mijn menig beter en had die dan ook graag gekocht.

    Wij luisteren veel muziek maar kijken ook veel films, graag een product waar dit beide op de juiste manier mogelijk is.

  9. Ook hier een zeer tevreden SONOS gebruiker: Soundbar, Sub en 2x play:3 op stands. Vreemd waarom de play 3’s worden overgeslagen in de Apple Stores.

    Medio Okt. geen SONOS app meer nodig, maar gewoon streamen via Spotify. Heerlijk! Want de SONOS app vind ik maar onhandig.

  10. @Angelus: Ik gebruik de playbar in combinatie met 2 play’s 1 en stuur al men apparatuur aan via een optische splitter (4 kanalen) waardoor het signaal niet via de TV hoeft te gaan. Hierdoor kan ik de dolby 5.1 optimaal benutten. Oke is geen DTS maar een goede dolby 5.1 doet ook al wonderen.

  11. Ik heb een losse B&W A7 staan, heb diverse stream speakers geluisterd en vind de A7 van B&W audiofieler klinken dan Sonos.
    Een nadeel, je kunt er geen hele keten van maken van aantal A7’s door het huis.
    Zou ook te dure grap worden gok haha.
    Airplay werkt ook goed op de A7, echt een luistersessie in de winkel waard mocht je maar behoefte hebben om een speaker weg te zetten.

  12. Het zou wel gaaf zijn als ze airplay konden ondersteunen op sonos

  13. @Bram: Hier heb ik ook over nagedacht maar 80% content wat ik op me NAS heb heeft DTS geluidsspoor de andere 20% heeft beide.

    Ik snap het, ik zal verder moeten kijken naar een andere fabrikant, Sonos voldoet niet aan mijn gehele eisen, hoewel ik dit wel graag had gezien, kortom: mooi product als DTS geen vereiste is.

  14. @Angelus: Al eens gekeken naar HEOS by Denon? De HomeCinema ondersteunt DTS en aansluitbaar via HDMI.

  15. @Yah: Het is een kleine omweg maar je kan dit al door een oude airport express op de audio ingang aan te sluiten. Je moet dan enkel in de Sonos app de lijningang kiezen.

  16. @Bram: in samenwerking met een Apple tv 4?

  17. Snap echt helemaal niets van de populariteit van die dure kastjes met mono-geluid, in dit geval dus à €570?! Voor veel minder heb je al een (wèl) fantastisch klinkende mini-set van een ècht hifi merk, met Airplay!

    Iemand die het uit kan leggen? Is het de hype, of iets voor als je zo extréém klein behuisd bent dat je geen plek hebt voor 2 speakers?? 🤔

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.