Reacties voor: Sonos Playbar aangekondigd: tv-speaker met audiostreaming

Sonos heeft de Sonos Playbar aangekondigd, een liggende speaker die
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. de belangrijkste vraag: hoe zit het met de vertraging in het geluid? Want het geluid gaat via wifi waardoor het met vertraging hoorbaar is icm het beeld van de tv.

  2. Staat trouwens voor 699 euro op de website.

  3. Volgens mij moet ie via een optische kabel naar de tv verbonden worden en gaat de reguliere audiostreaming van je iPhone via wi-fi

  4. je hebt gelijk Reno. Ik had er inmiddels ook even voor gebeld met Sonos. Ze bevestigden ook de prijs van 699 euro. Veel geld. Maar Sonos is tot nu toe wel altijd betrouwbaar geweest. Ik ga er eens over nadenken.

  5. SUPER vet. Alles van Sonos is goed, soort van Apple onder muziekapparaatjes. Goede kwaliteit en het werkt altijd. Zodra ik een TV met optische ingang ga kopen komt deze er onder te hangen!

  6. Wat ik me afvraag, hoe zit het met de lage tonen? Die “kleine” speakers in de Sonos bar kunnen toch niet voor het warme laag zorgen..

    Bij de meeste bars (denk bijvoorbeeld aan Bose) zit een losse sub-woofer. Nu weet ik dat Sonos ook een losse sub heeft (moet je er wel bijkopen), maar geeft die dan geen vertraging via Wi-Fi?!

  7. Als het idd via Wifi ging was het nog wat, via HDMI mag ook nog, maar via optisch? Epic Fail! Sowiezo is de maximale codec via optisch AC3/DTS, dus LPCM, dolby true HD of DTS HD gaat niet. Ook is de optische doorlus vanuit een blu-ray/media player naar de TV en dan naar de Sonos (er zit immers maar één optische poort op) bijna altijd max stereo (pcm downmix). en loop je kans op sync problemen omdat er in optisch geen sync signaal mee komt (via HDMI wel). Daar komt nog bij dat je een kabel gaat zien tussen de TV en de Sonos. Ook hebben lang niet alle TVs een optische uitgang. En dan het bedrag. Bijv. de Yamaha YSP-2200 heeft voor dat geld ook een sub heeft en wél meerdere HDMI aansluitingen …

  8. Met de Sonos-speakers kun je op 32 locaties in huis muziek afspelen en dat centraal bedienen vanaf een app.

    Ik weet niet hoeveel kamers de ontwikkelaar in zijn ”huis” heeft maar dat haal ik bij langer na niet 32 locaties….

  9. Als men nu deze als center speaker wil gebruiken in een homecinema moet men weer een center kopen. terwijl het nog multifunctioneler had kunnen zijn en idd hdmi verraad de denkwijze van sonos
    net een ATV3 onder je tv (not)

  10. Geen aansluiting voor een niet draadloze sub??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.