Reacties voor: Sonos Play:1: nieuwe speaker eind oktober voor 199 euro verkrijgbaar

Sonos heeft vandaag de Sonos PLAY:1 gepresenteerd, een nieuwe speaker voor 199 euro die op 29 oktober wordt verkocht.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Super! Ik gebruik een sonos play 3 en sonos connect en ben er zeer tevreden over. Enkel de app ifv spotify zou nog iets uitgebreider mogen 🙂

  2. Yeah, denk dat ik deze aan mijn Playbar toe ga voegen! Wilde eerst twee Play 3’s maar vond deze te lomp én te duur.

    @bram: idd. De app mag uitgebreider t.o.v. Spotify. En kan eveneens een facelift gebruiken. Het oogt een tikje gedateerd, zeker nu met iOS 7.

  3. De play:5 staat ook aan 399€ op hun site zoals de play:3. Tja, dan is de keuze snel gemaakt.

  4. Gelijk 2 gekocht! Super! En eindelijk iets aantrekkelijker qua prijs!

  5. Tijdens de feestdagen krijg je er een gratis Sonos Bridge bij. (Bron: hardware.info die er wat uitgebreider over bericht)

  6. Origineel geplaatst door Reem
    Tijdens de feestdagen krijg je er een gratis Sonos Bridge bij. (Bron: hardware.info die er wat uitgebreider over bericht)

    Sonos geeft er nu ook al een ‘gratis’ Bridge bij (bij de online Sonos shop), dus je hoeft niet te wachten tot de feestdagen. En als je twee Sonos Play 1 setjes koopt (voor het stereo geluid), kun je die tweede bridge op marktplaats zetten. Scheelt je weer eens een kleine € 45,-.

  7. @Toon:Op Marktplaats staan al zo veel Bridges … maar een extra bridge kun je prima gebruiken als repeater zodat je ook achter in de tuin van de muziek kunt genieten.

  8. Maar je zit dus wel vast aan een of ander Appje van Sonos? Of kan er ook gewoon standaard ge-airstreamed worden (iTunes, YouTube, etc.)?

  9. Hoeveel Watt?

  10. @Jook: Ja dat kan, tenminste,… áls je een Sonnos Conect(-Amp) of Play-5 hebt (én een Airport express).
    Je kan dan nl. de AirPort Express van daaraf via Utp (dus niet wireless) verbinden zodat deze het audio signaal (van airplay/iTunes), vía de Sonos verbinding, binnen krijgt. Vervolgens ook nog de audio out van de AP-E verbinden aan de audio in van de Connect/Play5 (ja echt).
    Hiermee heb je dan de (extra) mogelijkheid gecreëerd om vanaf iTunes / Airplay náár je Sonos systeem te streamen. Kortom Airplay & Sonos,; best of both worlds

  11. Geen airplay en bluetooth mogelijkijd, dus je zit vast aan wifi en een lelijke app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.