Reacties voor: Dit vindt de oprichter van Sonos van de HomePod – en hij is onder de indruk

Sonos-oprichter John MacFarlane heeft zijn HomePod binnen en is onder de indruk van het geluid. Makkelijk te installeren, fantastisch geluid, kortom: een prima start voor Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ondanks de lovende woorden loopt hij de HomePod wel stilletjes aan het afkraken. Maar zo zijn concurrentie. Ik heb hem nog niet.

    Ben wel een stuk nieuwsgieriger naar de HomePod geworden dan eerst. Ik zie mijn huis later graag vol met Apple producten die naadloos met elkaar samenwerken. Ik kijk uit naar de toekomst!

  2. @iPineApple: Heeft niets te maken met de ex-Sonos man maar meer hoe het artikel geschreven is. Ik heb het nu 4 keer gelezen en kan me niet aan de indruk onttrekken dat er een negatieve klank achtergelaten wordt op dat wat hij zegt.

    Er staan een paar grote punten in:

    Apple heeft een goede start
    Apple heeft nog een lange weg te gaan qua speakers
    Homepod is goed voor de huiskamers maar wil je meer dan vind je dit (nog) niet bij Apple maar bij Sonos

  3. Jullie hadden een jubelzang verwacht? 1 man, 1 mening. Daarnaast vind ik hem juist erg positief. In een directe vergelijking met de Sonos One gunt hij de winst aan de HomePod. Zijn andere punten lijken mij terechte kritiek, dan wel vraagtekens.

  4. Over dit product zal ik nooit iets zinnigs kunnen zeggen aangezien er voor mij geen enkele meerwaarde aan zit. Mijn speakers hoeven alleen maar goed geluid te leveren en niet naar mij te luisteren. Ik hou liever controle met mijn handen. Hopeloos ouderwets.
    Ik vraag me trouwens wel af hoe zo iets werkt in een huis vol mensen zoals bij ons. Als ik nu vrijgezel was, zou ik het misschien eens gaan uitproberen. Dan had ik ook nog iemand om tegen te praten.

  5. Als Apple dit een succes wil maken moeten ze skills voor siri introduceren.

  6. @Biscuit: Zoals het op mij over komt doet ie een beetje lacherig over dat Sonos voor het hele huis is en homepod maar voor 1 ding nuttig is.

  7. Echt mensen, homepod of Sonos. Dat is gewoon bagger hoor.

    Luister eens naar een echte set met echte luidsprekers en je zal je verbazen hoe muziek kan klinken.

  8. Origineel geplaatst door Iken
    Echt mensen, homepod of Sonos. Dat is gewoon bagger hoor.

    Luister eens naar een echte set met echte luidsprekers en je zal je verbazen hoe muziek kan klinken.

    Klopt wat je zegt, maar wat is het punt wat je wil maken? Heb je de HomePod al gehoord? Over wat voor soort set heb je het? Over wat voor een prijs heb je het?

    Dit soort systemen kan je niet met een HomePod vergelijken behoudens het feit dat er muziek uit een speaker klinkt.

  9. Origineel geplaatst door Iken
    Echt mensen, homepod of Sonos. Dat is gewoon bagger hoor.

    Luister eens naar een echte set met echte luidsprekers en je zal je verbazen hoe muziek kan klinken.

    Eens, zweer bij mn Teufel Stereo L set.. streaming, perfect samenwerkend met spotify connect hifi geluid, 2,4, 5ghz en UTP , multiroom en mooi om te zien (eigen mening uiteraard)

  10. @Iken: Denk dat de echte doorgewinterde hifi freak nu in zijn stoel onderuit schuif van het lachen. streamen, cd 44.1 khz kwaliteit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  11. Origineel geplaatst door Iken
    Echt mensen, homepod of Sonos. Dat is gewoon bagger hoor.

    Luister eens naar een echte set met echte luidsprekers en je zal je verbazen hoe muziek kan klinken.

    Natuurlijk is er altijd baas boven baas. Ik heb altijd Klipsch speakers gehad hoog segment (prijs last ik even achterwegen, maar het was niet goedkoop)

    Ik ben nu overgestapt op SONOS (Soundbar, Sub en 2x Play:3 op stands) klinken ze als Klipsch, nee natuurlijk niet… maar ik ze klinken absoluut NIET bagger, ik ben zeer tevreden. SONOS doet wat het moet doen en het geluid is meer dan prima.

    Wel ben ik van mening dat je een complete set moet hebben ipv alleen een Play:1 of Play:3. de Sub en Soundbar zijn een must.

  12. Bij mij hangen de Sonos speakers aan de muren (geen bevestiging aanwezig), mijn kinderen gebruiken android (geen muziek meer voor hen) en mijn tv is er ook op aangesloten (dat wordt hem ook niet). Oh en ik gebruik Spotify (dus ook geen muziek voor mij). Voorlopig geen Homepod voor mij.

  13. Zo’n klein dingetje is leuk voor op de slaapkamer. Hou het wel bij mij KEF speakers met super subwoofer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.