Reacties voor: Sonos stelt software open voor ontwikkelaars

Audiomeldingen op je speaker
Sonos gaat vanaf 6 september het ontwikkelaarsprogramma volledig openstellen voor externe partners. Eén van de mogelijkheden is dat je audiomeldingen van je slimme deurbel op je speaker te horen krijgt.
Lees het complete artikel → Sonos stelt software open voor ontwikkelaars
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik blijf Sonos fantastisch vinden, we hebben inmiddels 6 speakers thuis en dat aantal zal nog toenemen. De Sonos one met (voorlopig) Alexa werkt trouwens erg goed, gebruik het regelmatig. Zeker nu Deezer ook een skill geworden is bij Alexa. Terug naar IFTTT: helemaal top daar ze de API’s beschikbaar gaat stellen, er zijn voldoende integraties denkbaar zoals je alarm systeem, email notificaties, of een juich als je favoriete club scoort. 👌kom maar op!

    • @DLO: En wat dacht je van een wekker? 🙂

      Ik heb in mijn Homey de google agenda en zo zorgt homey ervoor dat mijn wekker een uur eerder gaat dan ik moet werken. Ik hoef nooit meer mijn wekker te (ver/uit)zetten.

      Ik doe dat nu met een lastige oplossing omdat direct aansturen niet kon. Dus ik ben ook erg blij hiermee… nu afwachten hoe lang het duurt voordat de homey sonos app die ondersteuning ook biedt.

  2. Ik snap nog steeds niet waarom mensen sonos kopen. Het is ontzettend duur en vaak klinken die speakers gewoon erg slecht.

  3. Leuk! Ben benieuwd welke slimme toepassingen hieruit voortkomen 🙏🏻

  4. Het werd ook wel een beetje tijd. Ik hoop wel dat ze ifttt ook open stellen voor hun oudere apparaten; ik kan me niet voorstellen dat die dat niet kunnen ondersteunen…

    Wat de koppeling met Samsung betreft… lijkt me dat de Samsung Shape, hun “sonos-killer” nu echt een stille dood gestorven is 😁

  5. Origineel geplaatst door Erik-jan
    Ik snap nog steeds niet waarom mensen sonos kopen. Het is ontzettend duur en vaak klinken die speakers gewoon erg slecht.

    Omdat bovenstaande niet waar is?

  6. Ben benieuwd wat @erik-jan voor installatie thuis heeft.
    Sonos kan niet iedere muziek liefhebber bedienen maar met de kwaliteit en gemak die ze nu leveren bedienen ze een enorme groep mensen. En niet het heeeeleee kleine groepje dat zich high-end luisteraar vind….daar zijn andere oplossingen voor.
    Ook Sonos wil geld verdienen.

  7. Origineel geplaatst door Erik-jan
    Ik snap nog steeds niet waarom mensen sonos kopen. Het is ontzettend duur en vaak klinken die speakers gewoon erg slecht.

    De speakers klinken meer dan prima. Prijs valt ook wel mee in vergelijking met vergelijkbare aanbieders. Hebben thuis een Play 5 en Play 1 staan en zou zo weer een Sonos kopen wanneer ze aan vervanging toe zijn.

    Ik ben blij dat ze het open gaan stellen. Hopelijk snel een goede ondersteuning voor Siri en Google Home.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.