Reacties voor: Sonos Move: meer details over Sonos’ eerste Bluetooth-speaker gelekt

Er zijn meer details vrijgekomen over de Sonos Move, de eerste Bluetooth-speaker van Sonos. Zo zijn er nu foto's gelekt, waaruit blijkt dat de Move iets groter wordt dan de Sonos One.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ziet er top uit! Perfect voor in de tuin of andere ruimtes. Kom maar op!

  2. Wil ik! Hoop dat ze de prijs onder de € 300 houden.

  3. Die is zeer welkom inderdaad! Hobby kamer, zolder, tuin. In plaats van deze zou ik anders 3 one’s “moeten” kopen.
    Eigenlijk snijden ze zichzelf in de vingers op deze manier…. zal er dan toch nog een minpuntje zijn om te gaan twijfelen tussen deze 2 opties??

  4. Zou heel mooi zijn. Alleen ben ik benieuwd of hij dan muziek van mijn iPhone af kan spelen, ipv Spotify. Ik krijg een bericht dat de ondersteuning daar in de toekomst mee ophoud.

  5. Meest overrated merk. Heos van Denon klinkt zoveel beter

  6. Hier ben ik toch wel benieuwd naar. Ik ben al een tijdje aan het kijken voor een toffe draadloze speaker als aanvulling op mijn stereo installatie. Mijn wensen zijn (1) Premium geluid (2) Draagbaar/accu (3) Bluetooth (4) niet duurder dan € 300,-. (5) Makkelijk uit te breiden met andere speakers. Een speaker hoeft voor mij geen spraakassistent te bevatten. De recente geschiedenis leert dat er wordt meegeluisterd en de stembediening functionaliteit en intelligentie mist. Voor zover de Nederlandse überhaupt al beschikbaar is. Als Apple liefhebber heb ik de HomePod overwogen. Vaak gaat het over Siri die de Nederlandse taal niet spreekt en niet te gebruiken is icm Spotify. Maar dat de HomePod (en andere premium speakers) in het stopcontact moeten én Bluetooth missen vind ik eigenlijk nog veel vervelender. Kortom, benieuwd of deze speaker voldoet aan mijn 5 wensen.

    Helaas voldoet de te dure Apple HomePod niet aan deze wensen.

    Jammer als Apple gebruiker/liefhebber.

  7. Origineel geplaatst door Rik
    Meest overrated merk. Heos van denon klinkt zoveel beter

    geluid is persoonlijk. Het gehoor verschild van mens tot mens. Alvorens een speaker te kopen dien je hem best eerst ergens te beluisteren.
    De Heos is voor mijn gehoor veel te dof en geeft me te weinig lage tonen.
    De Sonos One is perfect in balans voor mijn gehoor. De Sonos 3 dan weer niet.
    Zo koopt iedereen hetgeen wat het beste bij hem of bij haar past. Dus “overrated” is een beetje een simpele uitspraak.

  8. @Tom: ik heb precies dezelfde ervaring; Sonos 1 klinkt ongelooflijk goed. Sonos 3; mweh. Spijt dat ik die v op mn werkkamer heb gekocht. Was beter af geweest met een 1

  9. Niet dat het erg belangrijk, ik zoek behalve voor muziek een speaker die je ook via een app voor spraak kan gebruiken. Dus in de via een app in de iPhone of via een draadloze microphone spreken en weergeven op de speaker via Bluetooth. Weet iemand of dat kan met een Bluetooth speaker b.v met de nieuwe Sonos Move? Dank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.