Reacties voor: Met Sonos kies je nu de maximale geluidssterkte per kamer

Met de vernieuwde Sonos desktop-app 9.2 biedt de fabrikant de mogelijkheid om per kamer een maximale geluidssterkte in te stellen. Handig voor de kinderkamer. Maar er zijn ook diverse functies vervallen en de Play:3 verdwijnt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. de sonos app op iOS heeft precies de zelfde update gekregen wat is dan het verschil met de Mac dan.

  2. Ik kan me niet voorstellen dat sonos geen opvolger voor de play 3 op de Markt brengt. Het verschil in grootte en prijs tussen de one en de play 5 is veel te groot!

  3. Ik ben benieuwd wannee er een nieuwe playbase komt. Ik wil er 1 aanschaffen dit kaar maar ben bang dat er vlak erna een nieuwe uitkomt.

  4. Origineel geplaatst door Jacksonville
    Ik ben benieuwd wannee er een nieuwe playbase komt. Ik wil er 1 aanschaffen dit kaar maar ben bang dat er vlak erna een nieuwe uitkomt.

    Ze zullen waarschijnlijk eerder de playbar vervangen. Die bestaat al een stuk langer.

  5. @Jacksonville: dat is ook mijn dilemma inderdaad. Hdmi ingang zou wel erg fijn zijn. Ik sta ook op het punt om 2 keer een Play 5 aan te schaffen maar het probleem is dat deze ook alweer wat verouderd zijn m.b.t het ontbreken van een mic input voor spraakdiensten.

    Ik vrees dat we toch maar even geduld moeten hebben.

  6. Dialoog versterking voor de TV playbar en nachtmodus zijn verdwenen als optie. Is die bij meer mensen opgevallen bij deze software release ?

    • @Eelco: Het blijkt dat homey het lokale net werk in de war stuurt en retour informatie niet naar de app kan worden gezonden. Het deinstaleren van Sonos van homey en de homey rebooten hersteld de Sonos app weer met instellingen en weet weee wat er nu speelt.

  7. Even snel door de nieuwe MAC app gelopen, maar kan die instelling voor max geluid per speaker niet zo 123 vinden……

  8. @Jean-Paul Horn: ik vermoed dat jullie dit gerealiseerd hebben met een echo dot, een Sonos one erbij in het netwerk of een beam? Ik had begrepen dat er wel een mic op de Play 5 zou zitten maar niet bedoeld was voor spraakdiensten.

  9. @Jean-Paul Horn: maakt niet uit, alles is weer helder😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.