Reacties voor: Sonos Flex: nu ook maandelijks betalen voor je Sonos-speakers

Sonos introduceert iets nieuws: je kan nu ook maandelijks betalen voor je speakers. Met Sonos Flex kun je kiezen uit één van de drie bundels, die geschikt zijn voor jouw wensen en of situatie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Dit soort businessmodellen worden alleen in tijden van zeer lage rente bedacht… zodra de rente weer stijgt is dit een stuk minder interessant
    Ben trouwens wel benieuwd of de rente variabel is of vast voor een zekere periode.

  2. Als je het niet kan betalen spaar er dan voor..
    Je heb hiermee meteen een BKR registratie.

  3. @Karst: Mee eens.

  4. Let op! Geld lenen kost geld.

  5. @Karst: Dit is toch juist een mooie manier om het wel te kunnen (of willen) betalen. Sowieso lijkt de economie natuurlijk steeds meer deze kant op te gaan. Denk bijvoorbeeld aan het succes van Swapfiets.

    Toch zie ik in dit geval voor mij niet direct een voordeel. Met dit soort dingen zou ik toch wel willen dat ze uiteindelijk van mij zijn. Met een fiets is dit heel anders omdat de reparaties etc allemaal niet betaald hoeven te worden.

  6. Lease-bedden, lease-bankstellen, lease Sonos,…
    Hoe krijgen we zsm een nieuwe crisis, en dan maar huilen dat het de schuld is van de banken.

  7. @Karst: Was jij een medewerker bij Mail a mac?

  8. Met de set Voor Elke Kamer krijg je twee Sonos One-speakers, waar je €15 per maand voor betaalt. Normaal gesproken betaal je voor een duopack Sonos One zo’n €410, dus als je er minder dan 28 maanden mee wil doen is de abonnementsdienst in dat geval voordeliger.

    Huh? Nee. Als je namelijk de set zou kopen voor € 410,- kan je ze na 28 maanden nog prima verkopen op marktplaats.

  9. Aan de reacties te zien denken mensen dat het hier om een lening gaat. Het is echter een abonnement, oftewel geen BKR en rente staat er ook los van.

    Nu kan ik eerlijk gezegd geen redenen bedenken om een abonnement op speakers te nemen, maar dat is weer een heel ander verhaal.

  10. Ik vind het wel interessant! Heb het gelijk besteld. Eens een maandje uitproberen of ik het wat vind.

  11. @Karst: Je huurt ze toch, volgens mij geen afbetaling waarbij het uiteindelijk jouw eigendom wordt.

    Ik twijfel of ik ga overstappen van een Denon 5.1 set naar sonos set (beam of playbar met 2x one en eventueel een sub) denk alleen dat je kwa geluid en surround behoorlijk inlevert. Dan is dit toch een mooie manier om het voor een paar tientjes een maand te proberen, of mis ik iets?

  12. Origineel geplaatst door Karst
    Als je het niet kan betalen spaar er dan voor..
    Je heb hiermee meteen een BKR registratie.

    Uhm nee. Nee kan maandelijks opzeggen dus geen BKR.

  13. Als je het niet kan kopen. Neem het niet of spaar er voor. Hier kunnen mensen mee in de problemen raken.

  14. @Karst: Volgens mij valt het nog wel mee. De sonos is niet je eigendom en als het maandelijks opzegbaar is dan is het gewoon een normale huurconstructie.

    Los daarvan zou ik het niet doen overigens.

  15. Origineel geplaatst door Karst
    Als je het niet kan betalen spaar er dan voor..

    Je heb hiermee meteen een BKR registratie.

    Check alsjeblieft eerst je feiten. Je wordt niet bij alles bkr geregistreerd. Enkel wanneer je iets afbetaald of een lening neemt, dit valt onder huur en wordt dus niet bkr geregistreerd.

  16. Niet echt aantrekkelijke prijzen. Misschien leuk om een keertje een tijdje uit te proberen of het wat voor je is, voor de langere termijn is het een zeer slechte keuze.

  17. Lijkt mij handig voor mensen die voor een bepaalde tijd in Nederland werken of studeren.

  18. Mediamarkt heeft onlangs zijn retourbeleid aangepast. Om Sonos uit te proberen zou je bij hen een set aan kunnen schaffen. Is het toch niet helemaal naar je zin, stuur je het binnen 100 dagen retour en krijg je je geld terug.

  19. Origineel geplaatst door Rb
    @Karst: Je huurt ze toch, volgens mij geen afbetaling waarbij het uiteindelijk jouw eigendom wordt.

    Ik twijfel of ik ga overstappen van een Denon 5.1 set naar sonos set (beam of playbar met 2x one en eventueel een sub) denk alleen dat je kwa geluid en surround behoorlijk inlevert. Dan is dit toch een mooie manier om het voor een paar tientjes een maand te proberen, of mis ik iets?

    Het zijn allebei geen goede opties eerlijk gezegd. Je kan beter even naar een hifi winkel zelf luisteren en er achter komen.

  20. Je moet geen Sonos willen….. leuk spul, maar kansloze service wanneer er iets defect is. Zie maar eens op Play 5 en de defecten🙄

  21. @Daan: ja dat snap ik niet heb een gebruikte fiets in 2000 gekocht en berekend wat hij me als swapfiets gekost had in die periode….
    Niet best, rekening gehouden met reparaties. Die fiets uit 2000 fiets ik nog steeds met veel plezier op, en hij was dus al 2e hands toen……
    (

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.