Reacties voor: Sonos-beta werkt nu met Spotify Connect

Sonos heeft beta 7 uitgebracht, waarin Spotify Connect-ondersteuning is toegevoegd. Beide diensten werken nu nauwer met elkaar samen en het biedt allerlei handige mogelijkheden.
Lees het complete artikel → Sonos-beta werkt nu met Spotify Connect
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik heb mijn Sonos systeem geupdated naar de beta versie maar in de Spotify app zie ik bij ‘apparaten’ alleen mijn iphone, airplay en blietooth staan.
    Wat doe ik verkeerd oftewel wat moet ik doen om mijn Sonos systeem bereikbaar te maken vanuit de Spotify app?

  2. Is het niet zo dat de nieuwe functionaliteiten alleen maar beschikbaar zijn vanuit macos/Windows/Android en NIET via de iOS app?

    Bij een beta krijg je namelijk geen andere ios app als ik me niet vergis..

  3. @Harm: In Sonos moet je spotify koppelen.
    Beheren – Instellingen service – geavanceerd – muziekbronnen.

  4. Origineel geplaatst door Leo
    @Harm: In Sonos moet je spotify koppelen.
    Beheren – Instellingen service – geavanceerd – muziekbronnen.

    Dit menu is niet aanwezig in de beta. (De iOS app dan)
    Via Windows kon ik hem koppelen aan het Sonos-account, en nu werkt het via de iOS-app van Spotify wel.

  5. @Barman54: Je moet tijdens de update je Sonos account aanmaken. Vervolgens gaat hij je Sonos apparaten linken aan je account en zij ze wel zichtbaar in de Spotify app. Ik had dit ook niet gedaan en kreeg ze ook nie te zien. Ik vond echter niet hoe ik dit achteraf alsnog kon rechttrekken, dus heb even het Beta pogramma verlaten, gedowngrade, terug toegetreden en dan mijn Sonos account tijdens de upgrade naar de beta vesie gelinked…

  6. Rust er niet een nda op het sonos bèta programma? Volgens mij is iculture in overtreding wanneer het dus hierover schrijft

  7. Bij mij maakt hij geen verbinding met het Sonos systeem, ondanks aanmaken account en koppelen en opnieuw opstarten. Er staat bij de beschikbare apparaten wel het Sonos systeem met Spotify connect erbij, hij doet vervolgens een poging tot verbinden en dan stokt het…
    Oplossing? Bug in Beta?

  8. Het werkt, maar verre van wat ik gewend ben van Sonos. Allereerst moet zones nog via Sonos worden gemaakt, maar daarnaast reageren ze soms niet als ik ze aanklik. Ook reageren de speakers soms niet als ze wel aanklikbaar zijn.
    Blijf dus voorlopig toch nog maar de Sonos app gebruiken. Was daar in het begin overigens huiverig voor, maar ondertussen functioneert dit prima. Gewoon een hele goede app.

    Edit:
    Voor ik dit werkend kreeg op de iOS app van Sonos, moest ik het eerst installeren op mijn Mac. Je moet eerst inloggen via een Sonos account.

  9. @Budda: Ik sluit me hierbij aan. De stabiliteit van Spotify Connect is zeker nog niet goed. Hopen dat ze dit tijdens het beta programma gaan fixen en dat we straks wel van een strakke connectie tussen de Spotify App en Sonos kunnen genieten. Ik vind de Sonos App nu ook erg fijn werken.

  10. Allemaal leuk hierboven maar het heet niet voor niets een beta, tuurlijk zijn er dingen nog niet goed, een beta is om te testen, nog niet voor ons als consumenten, tenzij je akkoord gaat met de mankementen die het uiteraard bij beta 1 nog bevat 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.