Reacties voor: Sonos 5.3 krijgt Party Modus en brengt voortgangsbalk terug

Versie 5.3 van de Sonos Controller-app brengt een aantal verdwenen mogelijkheden terug, zoals de handige voortgangsbalk.
Sander Kleijn -

Reacties: 14 reacties

  1. Sinds deze update werkt m’n Sonos niet meer zoals ‘t hoort!

    Namen van speakers worden veranderd en kunnen niets meer afspelen…

    Denk dat het aan de update ligt en daarom raad ik iedereen aan om deze nog niet te updaten!

  2. nog altijd geen Airplay…..

  3. @Rene: bij mij is niks aan de hand. Dus niks mis met deze update.

  4. Origineel geplaatst door Flieps: nog altijd geen Airplay…..

    Gaat niet komen ook. Waarom zou je dat willen?

  5. Bij mij ook niets aan de hand.

  6. Origineel geplaatst door Maurice Hollink: @Rene: bij mij is niks aan de hand. Dus niks mis met deze update.

    Thx! Heb m’n hele systeem opnieuw geïnstalleerd en nu werkt t…

    (direct de bridge er maar eens tussen uitgehaald)

  7. Voor de mensen die graag AirPlay zouden willen en toevallig nog een Mac thuis hebben staan: kijk eventueel eens naar AirSonos.

  8. Goede update. De app is zeker verbeterd op sommige punten. Er is alleen één maar: je kan in je muziekbibliotheek niet meer snel naar een bepaalde letter scrollen. Erg onhandig als je veel muziek hebt

  9. Gek.. mijn Sonos systeem lijkt defect na deze update. Niks werkt meer. Na onderzoeken blijkt dat mijn speakers gereset zijn. Hernoemen werkt wel.. maar ben al mijn instellingen kwijt. BAH!

  10. Werkt perfect, waarom nog geen widget? Even snel pauze/volume lager bv gebruik de widgets alleen voor mijn Hue en agenda maar sonos zou daar ook mooi tussen kunnen.

  11. Wat is die zgn ”partymodus” dan? Het samenvoegen van zones? Dat is niets nieuws? Ik lees het ook nergens terug, kan het niet in de sonos app vinden, etc.. Ik ben benieuwd 🙂

    Airplay + Sonos gaat nooit gebeuren, dat haalt de USP van Sonos namelijk onderuit. Hetzelfde zal gelden voor Spotify Connect. Soms jammer, maar wel begrijpelijk naar mijn mening.

  12. @Flieps: airport express op de kop tikken op een connect of play 5 aansluiten dan werkt airplay op alle sonos speakers.
    Werkt perfect!

  13. Gisteren zo’n balk voor de tv bij m’n ouders geïnstalleerd. Dacht ik gauw even de functies te testen voor in het huis dat ik aan het bouwen ben.
    Hier dacht ik over verschillende kamers boxen te installeren die verbonden gaan worden met sonos bridges in de kelder. De draden zijn hiervoor al voorzien.
    Wat merk ik nu, ik krijg mijn spotify niet door die box afgespeeld, enkel de muziek die ik vast op mijn iPhone heb staan (wat niet veel is aangezien deze maar 64gb opslagruimte heeft.
    Doe ik iets verkeerd? Is er een andere manier?

  14. @kim:

    Je moet vanuit de Sonos app werken en hierin de dienst “Spotify” (of elk ander) selecteren. Je kan niet vanuit de standaard spotify app naar een Sonos device streamen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.