Reacties voor: Sonja Bakker-app helpt je goedkoop afslanken met LIDL-boodschappen

Sonja Bakker heeft samen met LIDL een app uitgebracht met weekmenu's en recepten voor afslanken. Je kunt er ook je gewicht en BMI mee bijhouden. Maar de app is niet toegankelijk voor iedereen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Prachtig Boek. Vooral de vormgeving.

  2. Bijzonder jammer dat het boek afwijkt van de app, of net andersom zoals je wilt. Recepten wijken af en een reactie van Sonja blijft uit 🙁

  3. Wat ik ook in wat reacties zag, is dat je de code uit het boek maar eenmalig kunt gebruiken. Dus moet je je iPad resetten, dan ben je toegang tot de app kwijt (want de code is al een keer gebruikt). Niet zelf getest, maar iets om rekening mee te houden dus.

  4. @Gonny van der Zwaag: Dat probleem had ik ook, echter na de app van de iphone te hebben verwijderd, kon ik hem daarop ook gebruiken.
    Nu draait hij op de iphone en ipad (voorlopig).

  5. Boek is mooi maar de app….wat een drama.
    !x de code gebruikt en later wilde ik weer kijken en moest weer opnieuw inloggen en kreeg te lezen deze code is niet geldig.
    App erafgegooid en weer opnieuw en weer kon ik er niet op.
    Heb Lidl gebeld en die vertelde mij dat ik mijn mobiel moest update.
    Dat heb ik inmiddels gedaan en nog steeds werkt het niet.
    Morgen nog maar eens bellen naar de Lidl.

  6. @Gonny van der Zwaag: ik heb dat ook en Lidl gebeld…..moest mobiel update en dan was het goed……ehh nou niet dus het werkt nog steeds niet. Morgen maar weer opnieuw bellen

  7. haar dieten zijn waardeloos. Al dat gejojo.

  8. Hallo ik heb in dec het boek besteld voor 12.95 wat schets mijn verbazing het boek bij de Lidl het zelfde met andere omslag maar voor 9.95. Jammer Sonja.

  9. Dat de Lidl goedkoop is, is een gedachte die voortduurt uit het verleden. Valt nu vies tegen. Zowel de Aldi als Jumbo zijn over de gehele linie gezien goedkoper.

  10. De app kan maar op 1 apparaat, wat heel vervelend is omdat ik mijn tablet als kookboek gebruik en de telefoon weer handig is voor als ik niet thuis ben. Ook wordt er geadverteerd met de slogan ‘voor het hele gezin’ terwijl er maar ruimte in het profiel is voor 1 persoon. Mijn man zou dus een boek met code moeten kopen om zelf zijn profiel en voortgang in te kunnen vullen. We blijven dan ook maar lekker bij de app van het voedingscentrum, die doet wat ze beloven!

  11. Mooi boek maar mijn activatiecode werkt niet “meer” en kan de app niet meer gebruiken.
    Lidl of Sonja is er een vervangende code voor mij.

  12. Pijnlijk om te moeten vermelden dat media kortgeleden te kennen hebben gegeven dat Lidl tot de duurste supermarkten behoord. Ai!

  13. De app is een groot drama je kunt maar een keer inloggen
    met de code. foei zeer slecht had beter verwacht.

  14. app is slecht, kan maar een keer code gebruiken en wat een gelul over je tel. updaten.

  15. App is drama, 1x gebruiken en daarna ongeldig. Lees dit bij iedereen maar een reactie vanuit Sonja of Lidll blijft uit. Jammer!!!!!!!!!!!

  16. Zo ineens is de app niet meer actief

    hoe kan dit

  17. kan helaas ook niet inloggen mijn code werkt niet en nu????

  18. Ik heb Sonja horen zeggen dat je n melding kunt krijgen wanneer het tijd voor n tussendoortje is…nog niet gevonden. In de voortgang zijn alleen hele gewichten in te voeren…waarom niet een cijfer achter de komma. Het beloofde boodschappenlijstje heb ik ook nog niet kunnen vinden. Teleurstellend.

  19. Ik kan wel cijfers achter de komma invullen, al gaat het wat lastig af en toe. Geduld heb je wel nodig bij deze app.

    Verder krijg ik elke dag een melding met een tip. Hoe zet ik dat uit? Krijg het niet voor elkaar. Bovendien komt mijn tip niet eens in beeld! Heb ik dus niks aan!

    Ben dan ook enigszins teleurgesteld in de app!

  20. @Jolanda Huijzer: helemaal mee eens baalde er ook van , plus de app die bij duurder boek ook uit blijft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.