Reacties voor: Sonicwalk: sportharnas met speakers voor je iPhone

De Sonicwalk van Firebox is een sportharnas waar je de iPhone op kunt afsluiten. Hierdoor wordt al je muziek afgespeeld via de speakers in het harnas. Je kunt ook het volume aanpassen via speciale knoppen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Wat een onzinding, bah. Begrijp me niet verkeerd, ik loop elke dag en altijd met muziek, maar daar hoeft een ander geen last van te hebben natuurlijk.

    Wat is er mis met een Bluetooth headset? Gebruik zelf de Jaybird, geen last van uitvallende oordopjes of slingrende volumeknoppen. Ideaal!

  2. Ik heb er zelf zo’n hekel aan als mede jongeren over straat lopen met hun muziek die over de speaker van de telefoon afspeelt, koop gewoon oordopjes, niemand heeft last van je en je hebt beter geluid, win-win. Dus ja, ben het enorm eens met sredlums. Denk zelf dat dit soort speakers niet eens oordopjes verslaan in geluidskwaliteit.

  3. Vind dit maar niks hoor!!!

    ik heb lekker een DJ op een karretje die ik de hele dag door de straten, trein en bus heen sleep. Iedereen mag een plaatje aanvragen dus ook lekker sociaal.

  4. @Rule: lol. 🙂

    Ik loop regelmatig een rondje hard, en ik heb ongelooflijk de pest aan oordopjes. Ik wil ook de omgeving goed horen. Maar ik kan echt niet zonder muziek en audiobegeleiding lopen.
    Ik heb dan ook héél asociaal het geluid van mijn iPhone aanstaan. Door altijd aanwezig omgevingsgeluid, is dit voor vrijwel niemand storend. Ik kan het zelf nét horen.
    Maar ik kan me voorstellen dat als je door een stiltegebied rent, dit beter niet kan doen.

  5. Ik speel via mijn speakers vaak vogelgeluiden af als ik ren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.