Reacties voor: Klassiek spelletje Sonic CD is Apple’s gratis App van de Week

Het klassieke SEGA-spel Sonic CD is Apple's gratis App van de Week. Het spel, waarin je de blauwe egel Sonic speelt, is geschikt voor iPhone, iPad en Apple TV. Je downloadt het gratis in de App Store.
Michel Lusthof -

Reacties: 7 reacties

  1. Wauw, dit is geweldig. Als grote Sonic fan is dit een must have game. Had trouwens veel plezier met het spel op mijn PlayStation 😀

  2. En op diezelfde dag heeft Sega een update uitgebracht dat het spel voor altijd gratis is, met erg veel advertenties die dan weg te kopen zijn.. Jammer

  3. Belachelijk. Uitgeroepen tot app van de week en dan even snel een gratis app met advertenties maken. Er zijn zelfs video advertenties van over de twee minuten die je niet over kan slaan!

  4. Direct verwijderd.
    Nog nooit zo veel reclame gezien bij een gratis spel.

  5. Dank voor de recensies, dat bespaart me weer een nutteloze download. Die app van de week is zo vaak een commercieel circus, voor niets gaat de zon op.

  6. Klopt, op Apple TV is er geen reclame, maar we hebben er dan ook voor betaald. Op de iOS heb ik het even geprobeerd, maar ook hierom het snel weer verwijderd. Teveel reclames, dat doe ik de kinderen niet aan.

  7. Om erop terug te komen, het is een super leuk spel, maar je moet er wel 2 euro voor over hebben om de bloed irritante advertenties af te kopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.