Reacties voor: Met het Sonder-toetsenbord bepaal jij wat de toetsen doen

Sonder is een fysiek toetsenbord voor Mac, iPhone en iPad, waarbij je zelf de toetsen kunt indelen. Alle toetsen zijn digitaal, dus je kiest zelf welk symbooltje erop staat. Handig als je veel functieknoppen nodig hebt of graag alles naar eigen hand zet.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Duur ding vergeleken dat andere toetsenborden van bijv logi(tech) ed. dit al kunnen en nog van betere kwaliteit ook. Maar voor office doeleinden moah prima, alleen denk ik dat een office gebruiker deze prijsklasse mist? Al koop ik al jaren geen toetsenbord meer.

  2. Geen numeriek toetsenbord? Dus niet…

  3. Logix: ik ken bijna geen Logitech of ander toetsenbord wat voor bijna elke toets een display heeft waardoor je de afbeelding per toets kan wijzigingen.
    Overigens is die $200 een stuk goedkoper dan de Optimus Maximus van Art Lebedev van 7 jaar geleden. Die kostte toen ruim 1100 euro (Zie)

  4. Dit is echt al vrij lang geleden in Rusland uitgevonden.

  5. Leuk toetsenbord voor een “Sonderpreis” (wat normaal gesproken overigens een aanbieding betekend, maar in dit geval bedoel ik het tegenovergestelde).

    Wel jammer dat er geen numeriek toetsebord op zit, waarschiljnlijk vanwege de kosten, maar het zou de mogelijkheden enorm vergroten. Tip voor Sonder: maak twee uitvoeringen.

    En ook heel erg jammer dat de “vaste” toetsen zo’n duidelijk anders design hebben. Zal ook wel met kosten te maken hebben, maar had ze dan gewoon doorzichtig en verlicht gemaakt met een papiertje erachter ipv. een display. Dan is alles tenminste in dezelfde stijl én verlicht.

  6. Die vaste toetsen vind ik ook jammer, doet echt af aan het design.

    Numeriek toetsenbord heeft het apple wireless toetsenbord ook niet, en als ik het zo zie wil deze daar zoveel mogelijk op lijken.

    Vraag me wel af wat de batterijduur is met de verlichting aan.

  7. Ondanks dat design foutje van ze qua toetsen wil ik hem wel 😀 .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.