Reacties voor: SonarPen is een goedkoop alternatief voor de Apple Pencil

SonarPen is een nieuwe tekenpen voor de iPad, die via de koptelefoonaansluiting verbinding maakt met je tablet. Voor €30 heb je een goedkoop alternatief voor de Apple Pencil, maar is het ook handig, zo'n pen met een draadje?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ja dus totaal niet handig voor linkshandigen zoals mij, want de meeste mensen gebruiken toch echt hun iPad in de landschapsoriëntatie bij het tekenen met de homeknop links, en de koptelefoon aansluiting rechts, al was het alleen maar omdat de smartcover links van de iPad zit, en je dus in landschap automatisch in deze opstelling de iPad moet gebruiken als je de smartcover oprolt en als verhoging wilt gebruiken… Daarbij verwacht ik tevens dat Apple met een toekomstige versie van iOS ook deze pen op iPad Pro gaat blokkeren zoals Apple dat ook al doet bij alle andere Bluetooth of ultrasone gestuurde pennen, en je dus op een niet Pro iPad aangewezen bent als je überhaupt al een andere stylus dan de Apple Pencil wilt gebruiken…

  2. Ik ben eigenlijk best benieuwd naar hoe de pen voelt. De adonit met het plastic schijfje vond ik totaal niet werken. De Apple pencil werkt redelijk goed, maar voelt nog steeds erg glad. Alsof je met een fineliner schetst….

  3. Ik heb zelf een goedkope look-a-like adonit uit China voor €11,-. Ik ben voor simpel tekenwerk hier wel tevreden mee. Het ringetje om de punt van de pen werkt goed maar is soms minder nauwkeurig te plaatsen, wat voor mij dus geen probleem is. Mijn hand op het scherm zorgt heel soms voor dat ie het leest als een touch maar middels “undo” corrigeer ik dat.

    Deze pen met kabeltje eraan zou misschien beter werken maar het gewicht of de druk dat bovenin de pen zou komen, lijkt me niet prettig. Ben niet bereid voor $20,- dit te gaan testen, zoals ik dat wel bij mijn Chinese pen heb gedaan.

  4. Klinkt leuk, maar wat is de meerwaarde tov. de LightScribe die ik al 4 jaar gebruik ?

  5. Tja een third party pen met een onhandig draad die met een select groepje apps werkr of een goede Apple pencil voor €50 op marktplaats. Voor mij een makkelijke keuze😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.