Reacties voor: Somfy vanaf tweede helft 2018 geschikt voor HomeKit

Somfy gaat vanaf de tweede helft van 2018 Apple's HomeKit ondersteunen voor stekkers, lampen en de beveiliging van toegangshekken, ramen en dergelijke.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik gebruik al jaren Home Domotica van Somfy/Tahoma vwb verlichting, raamschermen en beveiliging. Of Somfy geschikt maken voor Apple Home Kit een verbetering is waag ik te betwijfelen 🙂

  2. Is er dan een module die je op je bestaande somfy zonnescherm kunt plaatsen. Dan doe ik dat meteen. Handig om hem dicht of open te kunnen doen van buitenshuis.

  3. Origineel geplaatst door Ad
    @dries6951: Want?

    precies, dat is mijn vraag.

  4. Ik zie dat zij een elektrische gordijnrail hebben. Zou ik deze dan kunnen installeren en werkt dit dan op Homekit? Of heb ik dan ook weer een extra hub nodig oid?

  5. Origineel geplaatst door Jeroen
    Is er dan een module die je op je bestaande somfy zonnescherm kunt plaatsen. Dan doe ik dat meteen. Handig om hem dicht of open te kunnen doen van buitenshuis.

    Ik denk wel dat je al een versie moet hebben die met afstandsbediening te bedienen is. Er was al langer een hub die je van buitenshuis toegang gaf maar die werkte nog niet met HomeKit maar via een aparte app.
    Ik vind wel dat ik een aardige verzameling hubs krijg op deze manier, hue, somfy en wat er nog meer komen gaat??

  6. @Flieps: Je hebt de Somfy Tahoma nodig, en deze werkt alleen met de IO varianten van de raambekleding, rolluiken en zonneschermen.
    Het werd trouwens tijd met die Homekit ondersteuning, is die Tahoma box toch nog een goede investering geweest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.