Reacties voor: Solid Metal Dock: compacte iPhone-dock te gebruiken in landschaps- en portretmodus

Osun Goods heeft een dock voor de iPhone 4 en iPhone 4S uitgebracht die in zowel landschap- als portretsmodus te gebruiken is.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 23 reacties

  1. Schoon hoor!

  2. Origineel geplaatst door Egon
    Schoon hoor!

    Inderdaad prachtig, alleen niet functioneel zodra je een hoesje om je iPhone hebt zitten (en ik schat dat 80% dat heeft) :-/

  3. @oscar: Ik ben ook inderdaad bang dat dit niet kan… Zeer jammer aangezien het een prachtige dock is!

  4. Welke (klok) applicatie staat er op die iPhone? Ziet er inderdaad supper uit 🙂

  5. Helaas is dat vaak zo. Docks en accessoires worden ontwikkeld voor een iPhone zonder hoesje. Helaas kan niet bij elke accessoire rekening met hoesjes gehouden worden. Maar echt een super mooie dock!! Prijs valt ook zeker mee!

  6. @William: Ik denk dat ik die heb als ik het plaatje bekijk en dan is het van omletworks de app FlipTime

    Als ik inzoom dan zie ik in landscape het weer erbij staan, dus is het niet FlipTime, wat evenzogoed een mooie app is.

  7. uitverkocht!

  8. Is deze ook te gebruiken voor de 3G en/of 3GS??

  9. De app is van de concurent. De app heet Nightstand en is van Kensington. Deze hebben ook een dock gemaakt genaamd de iPhone Nightstand Charging Dock.

  10. Jammeer dat het beeldscherm van de iPhone niet echt donker gezet kan worden. Zwart is geen zwart maar geeft toch nog licht. Zeker als je een donkere kamer hebt zie je helaas toch nog wat van je iphone

  11. Laat nou toevallig mijn sync kabeltje aan vervanging toe zijn! 😀 Dan heb ik de keus uit een plastic wit kaal kabeltje van Apple voor 19 euro of deze prachtige dock voor 3 euro’tjes meer. Ik denk dat ik wel weet welke het gaat worden…

    Edit: Zojuist besteld. Komt nog wel 5.50 euro aan verzendkosten bij… Naja. Evengoed blij. Leverdatum ingeschat op de 26e November. Kan ie nog in mijn eigen schoen voor Sinterklaas. 🙂

  12. Volgens mij wordt door dit design de luidspreker wel behoorlijk bedekt wat dan weer één nadeel is voor de wekker functie

  13. @Bramsel: Dank voor de link zie nu dat er wel één uitsparing voor de luidspreker is

  14. Bij de Gamma heb je ook wat van die hoekijzers €4 en zo’n dealextreme kabeltje is €2.25

  15. @Rolf: Het lijkt me toch een andere app en niet die van Kensington. In portretmodus heb je namelijk niet de kalender zoals op t plaatje….
    Weet iemand welke app het wel is??? Bedankt

  16. @papagoose: app heet FlipTime en is voor €0,79 de jouwe. Zoek verder eens op ‘flip clock’, dan vindt je meer soortgelijke apps, sommige ook gratis..

  17. Origineel geplaatst door oscar
    Origineel geplaatst door EgonSchoon hoor!Inderdaad prachtig, alleen niet functioneel zodra je een hoesje om je iPhone hebt zitten (en ik schat dat 80% dat heeft) :-/

    Denk dat je het overschat. Veel mensen hebben geen permanent hoesje, of permanent géén hoesje. Ik schat dat 40% een permanent hoesje heeft.

  18. @Melvin: Inderdaad. Ik zie dagelijks mensen met een iPhone 4 zonder hoesje. Ikzelf heb ook geen hoesje. Ik vind dat de iPhone 4 zijn schoonheid verliest 🙂 Btw: de meeste hoesjes zijn crap!

  19. is deze ook geschikt voor de ipod touch 4G ?

  20. @sashimi: OMG 26 november? Ik had 2 docks besteld één dag na u besteld, en Amazon.de zegt: Lieferung voraussichtlich: 23. Dezember 2011 – 23. Januar 2012.

    Hoe kan dit? hebt u misschien enig idee of wij dit product kunnen traceren?

    Mvg, Sergi

  21. staat nu hier in de aanbieding 🙂

    http://www.1dayfly.com/nl-nl/#

  22. Als ik hem op de Duitse Amazon wil bestellen krijg ik de melding dat het product niet verzonden kan worden naar mijn stad (Den Haag). Iemand hier ervaring mee of iemand die weet hoe ik het dan moet bestellen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.