Reacties voor: Sociaal muzieknetwerk Ping nog niet definitief gesloten (update)

Apple's sociale muzieknetwerk Ping kan op ieder moment sluiten. De originele sluitingsdatum op 30 september 2012 is inmiddels al gepasseerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik kan op iTunes op dit moment niet meer in Ping komen.

  2. @Patrick: Ben/was je een actieve gebruiker? Heb het ooit eens geactiveerd, maar nooit begrepen hoe nuttig/leuk dit kon zijn. Wat was het doel? Een soort van concurrent van Last.FM?

  3. Een soort facebook in iTunes. Artiesten postte fotootjes en berichten waar ze waren,voor optredens etc.
    Je vrienden zagen je aankopen en jij die van hun met directe koop knoppen.
    Dat soort gein.

  4. Tja, weer een gigantische mislukking van Apple, maar als je niks probeert kom je nergens.

  5. Origineel geplaatst door Pete
    Tja, weer een gigantische mislukking van Apple, maar als je niks probeert kom je nergens.

    Dat is het probleem: ze proberen helemaal niks. Game Center heeft ook 0 upgrades gekregen sinds het uit is. Apple TV moddert Apple ook maar wat mee aan. iTunes Match is ook nauwelijks gewijzigd sinds het beschikbaar worden. Het lijkt erop dat Apple wilt dat iets vanzelf een succes wordt omdat ze te lui zijn of het niet zeker weten.

  6. @hansie: Ik heb ooit een keer mijn ping geactiveerd. Maar snapte eigenlijk ook niet wat het nut er van was. En heb het verder eigenlijk nooit gebruikt.

  7. Ping was vooral nuttig als je artiesten wilde volgen. Verder heeft Apple er nooit iets mee gedaan om het tot een succes te maken.

  8. @Bubbly: Game Center is al paar keer geüpgraded, hoor. Met iOS 6 zijn er Challenges bij gekomen. 😛

    Voor mij was Ping een soort Hyves: ik deed er nooit iets mee. Ik had wel een account en volgde een paar artiesten. Daar bleef het bij. Ondanks dat het niet bepaald een succes is geworden, is het wel goed dat Apple in heeft gezien dat je beter bekende sociale netwerken kunt integreren (Twitter en Facebook dus). Apple is niet een bedrijf dat zich moet richten op social media. 😛

  9. Ik ben de enigste denk ik, ik ga het missen. Nu kan je geen liedjes meer ‘liken’ of delen. Ik vond altijd leuk, als ik op ‘Leuk’ druk het dan gaat tweeten.
    Maar alleen daar gebruikte ik het voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.