Reacties voor: Snurkmeter SnoreLab synchroniseert met Apple’s Health-app

Je snurkdata uitwisselen met Apple's Gezondheid-app, dat is mogelijk vanaf SnoreLab 3.0 voor iPhone en iPad. De app kreeg ook een nieuw design.
Bart Breij -

Reacties: 6 reacties

  1. Bij mijn weten moet bij sleepcycle je iphone onder je hoeslaken worden geplaatst en bij snoreLab moet je je iphone naast je hoofdkussen met de microfoon vrij gelaten. Volgens mij kan je deze 2 apps dan niet tegelijkertijd gebruiken. Of heb ik het mis?

  2. Kun je sleep cycle en deze app dan ook tegelijk gebruiken op hetzelfde toestel? Ik gebruik sleep cycle elke nacht, en deze moet actief zijn om z’n werk te doen. Als dat voor deze app ook een vereiste is, wordt het lastig..?

  3. Gebeurt deze synchronisatie automatisch of moet je daar iets voor doen via instellingen?

  4. Waar in de Health-app zouden deze gegevens dan terecht moeten komen? Ik wist niet dat er een gedeelte ‘Aantal keer snurken’ was.

  5. @Marc Loriaux @Brabbeldas: Zodra je Start drukt in het Opnemen-scherm, krijg je een uitnodiging om je data te synchroniseren met de Gezondheid-app en zie je dat de app kan bijdragen aan het aspect ‘slaapanalyse’. Druk dat scherm bij twijfel echter NIET weg. Ik krijg de vraag in mijn test geen tweede keer.

  6. @Bart Breij: Het onderdeel Slaapanalyse heeft volgens mij alleen te maken met het moment van in/naar bed gaan of wakker worden/opstaan. Heeft niets met snurken te maken, dat waar de app echt voor bedoeld is. Je ‘snurk gegevens’ kan je dus niet delen/synchroniseren.
    Hetzelfde trouwens voor Sleepcycle, je deelt alleen de tijden van in/naar bed en wakker worden/opstaan. De werkelijke data waar de app voor is, kwaliteit van slapen, wordt niet gedeeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.